Tu te-ai gândit vreodată cum vrei să fii cerută în căsătorie. Să fie multă lume prezentă sau să fiți doar voi doi? Luminița a avut partea de o cerere spectaculoasă, dar în același timp intimă.

Constantin a demonstrat că insistența poate da roade. A știu ce vrea, iar într-un sfârșit Ea a spus „DA”.

Iubirea pe facebook.

„Ne-am cunoscut acum 4 ani. Cumva m-a găsit pe rețelele de socializare și a început să îmi scrie, eu eram foarte pasivă în conversație, abia de răspundeam ceva după care dispăream. Nu eram cointeresată deloc de o relație și nici nu doream să-i dau speranțe. A fost insistent de la bun început! Îmi scria din nou și din nou timp de câteva luni chiar dacă nu îi răspundeam. Și insistenta lui a dat primele roade.”

Prima întâlnire!

„După vreo două luni. M-a invitat într-o seara la o fotosesie sub pretextul ca și-a procurat o camera nouă și ar vrea să o testeze. Cu greu am acceptat. Am ieșit la fotosesie care defapt a fost prima întâlnire 🙂 a fost o seara minunată, cu un apus frumos, plină de zâmbete și sinceritate, m-a făcut atât de fericită, încât am pierdut simțul timpului, petrecusem vreo 6 ore frumoase!”

Ea nu era pregătită pentru o relație!

„Dar oricum nu eram pregătită pentru o relație și iar am dispărut. El insista să ne revedem sub pretextul de a-mi da pozele prelucrate, iar eu l-am rugat să le transmită pe skype, nu vroiam să îi dau speranțe, așa și a fost.”

DCIM100MEDIADJI_0004.JPG

A doua întâlnire.

„Următoarea dată cred că ne-am văzut peste aproape două luni, iarăși sub un pretext, cică merge cu niște prieteni spre or.Ștefan Vodă, (unde m-am născut eu) și ar vrea ca să-l ghidez. Am început să ne vedem mai des (insistența lui). Am văzut în el un bărbat încrezut în sine, puternic, care știe ce vrea și face tot posibilul ca să obțină.
M-a cucerit! Avea atâta încredere în sine încât m-a molipsit și pe mine! În semn de cadou la prima lună de relație, m-a dus în munții Făgărași, a fost un weekend minunat!”

S-au mutat împreună!

„Peste jumătate de an mi-a cerut să locuim împreună. Am acceptat și am văzut cât de responsabil și receptiv poate fi în fiecare zi. Am trecut prin zile bune și nu prea, dar am mers împreună în continuare. Ne susțineam și ne încurajam reciproc în toate gândurile și faptele. Am învățat multe de la el, mereu avea o soluție pentru problemele mele!”

Plecare în Iași pentru el!

„Când i s-a propus o ofertă de munca în Iași, am mers după el, lăsând totul în urmă și începând din nou cot la cot într-un loc nou pentru ambii. Și credeam că acolo rămânem să locuim. Ne acomodasem și chiar ne plăcea, aveam prieteni noi și un loc de muncă nou care la fel îmi plăcea, tot el s-a stăruit să îmi găsească pe plac 🙂 În Iași am locuit vreo 5 luni, după serviciu munceam ambii extra time, până după mijlocul nopții la alte proiecte. Când aveam eu vreo urgență, el prepara cina, și invers. Nu mult iarăși apare o ofertă de munca pentru el, dar de data asta freelance. Era un vis pentru care a învățat de sine stătător și a muncit mult, în care îl susțineam totalmente, și credeam și eu în visul lui, dar nici unul din noi nu a crezut că se va întâmpla atât de curând!”

Călătoriile prin lume!

„Ambii ne-am concediat din nou, ne-am făcut valizele și am pornit să călătorim prin lume! Alături de el am vizitat 11 țări timp de un an. Am ajuns cu ghinion în Bali, ne pierdusem bagajele de cală, el își făcea griji mai mult decât mine, dar mă consola la fel de mult, avea ceva de preț în valiză ? din fericire au sosit peste câteva zile în aeroportul din Denpansar.”

Cererea în căsătorie

„Împreuna ne făceam planul zilei, și locurile atractive de pe insulă. Dar el avea planul lui deosebit!

Ne plac drumețiile și mai ales să cucerim locuri noi împreună. El avea de gând să cucerească nu doar vulcanul activ Batur pe care urma să urcăm, Și-a făcut planul aparte și am pornit din zori. În câteva ore am cucerit vulcanul, iar el a căzut în genunchi în fața mea. Cu emoții în voce și cu ochii plini de dorință și sinceritate mă cerut în căsătorie. Aveam atâtea emoții mi-au tăiat răsuflarea, aveam ochii plini de lacrimi, iar inima îmi ieșea din piept. Am spus „Da” și l-am cuprins! Eram doar noi doi pe vârful vulcanului, atât de romantic de intim.

Nu vroiam să mergem la răsărit de soare, deoarece dimineața vulcanul este invadat de turiști! La coborâre ne-am răsfățat cu o cină delicioasă indoneziană!

Dar călătoriile noastre nu s-au sfârșit. De atunci am mai cucerit încă 4 țări din Asia de Sud-Est și încă urmează multe altele. Fiecare zi alături de el fiind unică și deosebită. Nu am programat încă ziua nunții, cu toate că toți sunt nerăbdători. Nunta noastră deocamdată sunt călătoriile! Acum suntem insula Java, din Indonezia care la fel este plină de vulcani activi! Nu m-am gândit niciodată că voi fi cerută în căsătorie pe muchia craterului unui vulcan activ la altitudinea de 1717 m. Vulcanul Batur din Bali va rămâne mereu o parte specială din poveste noastră!”

Citește și: Victoria Roșca, despre #Cummacerut: „Tare mă temeam să rămân fără mire!”

Distribuie articolul: