Solistul trupei The Prodigy, Keith Flint, a fost găsit mort în locuința sa din Dunmow, Marea Britanie. Moartea acestuia nu este considerată una suspectă, scrie Libertatea.

„Am primit un apel în jurul orei 8.10 privind starea unui bărbat. Din păcate, medicii au pronunțat decesul, care nu este considerat suspect”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Essex, pentru sursa citată. Chiar și așa, doi dintre membrii actuali ai trupei, Liam Howlett și Leeroy Thornhil, au scris pe Instagram că acesta ar fi comis un suicid: „Este adevărat. Nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat viața în acest weekend”, notează mirror.co.uk.

Formația a devenit cunoscută la începutul anilor ’90, fiind considerată una dintre cele mai îndrăgite trupe britanice, notează AGORA.md.

Piesele „Firestarter” și „Breathe” au ocupat primele poziții în clasamentele muzicale, în 1996. În plus, The Prodigy a avut șase albume clasate pe primul loc în topurile muzicale. Keith Flint a devenit cunoscut pentru stilul său excentric, precum și pentru interpretările energice din timpul concertelor.

În anul 2017, pe 3 iunie, The Prodigy a venit pentru prima dată la Chișinău și a susținut un concert în Piața Marii Adunări Naționale.

Sursa: AGORA

Vezi și: Doliu în lumea modei. Primul supermodel rus a decedat în brațele mamei sale (Foto)

Distribuie articolul: