Pe parcursul anului 2015, circa 200 de copii defavorizați din mai multe localități ale țării au avut parte de o experiență inedită distractiv-educativă, participând la evenimentele care le-au fost dedicate în exclusivitate, organizate de Shopping MallDova. În cadrul proiectului „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”, centrul comercial a invitat copiii într-o lume de poveste, unde au făcut cunoștință cu personajele preferate, au învățat lucruri noi despre lumea înconjurătoare, și-au manifestat creativitatea, s-au jucat, au comunicat cu semenii lor și au primit cadouri.

Ina Mamaliga, coordonator marketing Shopping MallDova: „Desfășurăm acest proiect pentru a contribui la incluziunea socială a copiilor defavorizați, pentru a le oferi un mediu sigur și prietenos, în care ei să participe la activități educative și distractive, să fie încurajați să socializeze, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și să experimenteze senzații noi. Copiii sunt mulțumiți când pleacă și ni se umple sufletul de bucurie, deoarece am reușit să le oferim o zi fericită, pentru că majoritatea nu au fost niciodată aici, nemaivorbind de surprizele pregătite pentru ei. Ne mândrim că reușim să realizăm acest proiect frumos, dar și alte inițiative sociale, prin care Shopping MallDova își reconfirmă statutul de companie social responsabilă.”

 

Ultimul eveniment al anului din cadrul proiectului „Zâmbete de copil”, desfășurat în perioada sărbătorilor de iarnă, i-a adus la Centrul Comercial Shopping MallDova pe micuții de la Centrul de plasament temporar „Curcubeul Speranței” din Vadul lui Vodă. Micii oaspeți de onoare au avut parte de un program deosebit și surprize de la Moș Crăciun. Copiii au fost întâmpinați de eroii din povești, au participat la ateliere de creație, au dansat cât i-au ținut puterile și au sărit pe ghete kangoo jumps. Și pentru că sărbătorile de iarnă vin cu daruri, la sfârșitul vizitei copiii au primit în dar jucării, dulciuri și cărți oferite de editura „Prut Internațional”.

274A1237

Copiii au împărtășit impresii despre vizită de Crăciun la Shopping MallDova:

 „Aș dori ca fiecare sărbătoare de Crăciun să se asemene cu această zi, iar fiecare zi să fie o sărbătoare pentru fiecare copil.”

274A1327„Am emoții forte mari! Prima dată am încercat kangoo jumps și este extraordinar! Nici nu am cuvinte pentru a reda.”

„Așa senzații demult nu am avut. Este foarte interesant, nu pot trasmite prin cuvinte.”

„Aș vrea ca și sărbătorile de anul viitor sa fie tot așa de frumoase cum au fost în acest an.”

Viorica Plămădeală, asistent social, Centrul de plasament „Curcubeul speranței”, Vadul lui Vodă: „Aceasta zi este deosebită. Copiii noștri nu au parte de multe zile deosebite. Mulțumim celor care le-au arătat magia Craciunului și micuții se pot bucura ca și ceilalți copii, care au mai multe decât ei.”

274A1459

Din luna iulie până în prezent, circa 200 de copii au avut parte de experiențe deosebite în incinta Centrului Comercial Shopping MallDova. Beneficiari ai proiectului au fost copii de la șase școli internat din or. Ciadâr-Lunga, satul Cărpineni din raionul Hâncești, or. Leova, or.Strășeni, or. Vadul lui Vodă și mun. Chișinău.

Pentru a aduce bucurie cât mai multor copii din țară, evenimentele din cadrul proiectului „Zâmbete de copil”, organizate de Centrul Comercial Shopping MallDova, vor continua și în anul 2016. Prin acțiunile desfășurate, Shopping MallDova își reconfirmă statutul de actor social responsabil în Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept în țara noastră.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție! Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

P