Încă o participantă la concursul Mândria apare în atenția publicului. Ludmila Storojuc este deja un nume mai mult sau mai puțin cunoscut pe piața designerilor din țara noastră. La Concursul inițiat de IA Mania, Ludmila va pune în aplicare un frumos vis din copilăria sa, experiența acumulată în urma studiilor de specialitate, dar și îndemnurile primite de la mama ei.

Ludmila Storojuc lucrează la crearea propriului brand de câțiva ani deja și este foarte sârguincioasă. A debutat creând rochii de seară și se poate lăuda cu mulți artiști cărora le-a confecționat o piesă vestimentară de scenă. A absolvit Colegiul Tehnologic și Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, catedra design vestimentar.

Storojuc 

Storojuc

„Încă din copilărie îmi plăceau lucrurile făcute manual. Ideea colecției mele vine tot din copilărie, din vremurile când croșetam prosoape. Anume ele au devenit sursa mea de inspirație pentru colecția cu care voi concura. M-am bucurat când am auzit despre concursul inițiat de IA Mania și mai ales că de eveniment se ocupă Nata Albot, o persoană care mereu m-a inspirat. Am impresia că nimic din ceea ce face ea nu trece neobservat. Pentru mine concursul este un pas spre descoperirea noilor posibilități de a-mi reprezenta țara prin ideile și culorile folosite de mine”, a declarat Ludmila în video-ul de prezentare la Concursul MÂNDRIA.

Amintim că premiul pentru căștigătorul concursului MÂNDRIA este participarea în luna noiembrie, 2014 la Săptămâna Modei de la Oxford, Marea Britanie. În competiție au intrat 12 designeri, majoritatea fiind studenți la instituțiile de profil din Moldova. Organizatorul își va asuma toate costurile de participare la eveniment, cheltuielile de transport, viză, cazare și hrană pentru designerul căștigător. 

Distribuie articolul: