Duminică, Ludmila Bălan nu doar că și-a sărbătorit ziua de naștere, ci a și lansat o nouă piesă cu versuri și melodie autohtone. Pentru că îi e foarte dor de oamenii din televiziune, prietenii și spectatorii care i-au fost mereu aproape, cântăreața a lansat piesa „Dor de noi”, cu versurile Claudiei Partole și muzica Dariei Radu. Smally a avut grijă să-i ofere piesei un aranjament actual și dansant.

Pregătirea piesei s-a întâmplat foarte spontan. Mă pregăteam pentru o altă piesă, dar apăruseră niște probleme tehnice, care nu puteau fi rezolvate. M-am oprit și, cotrobăind prin materialele din arhivă, am găsit o piesă din spectacolul Dariei Radu, organizat prin 1995. Auzisem piesa la Aurel Margine, dar ea nu a mai fost promovată după spectacol. Mi-a plăcut atât de mult, încât le-am sunat imediat autoarelor versurilor și melodiei: Claudia Partole și Daria Radu. Le-am întrebat dacă vor să renască piesa și mi-au confirmat acest lucru.

Am vorbit, atunci, cu Vitalie „Smally” Catana și i-am spus că vreau un aranjament mai dansant. Mi-a zis că va face tot posibilul, mai ales că peste o săptămână urma ziua mea de naștere. De regulă, o piesă nu se poate face în doar o săptămână. I-am sunat atunci și lui Sergiu Iarovoi, chitaristul din „Gândul Mâţei”, care cântă la chitară în piesă.

Vitalie a reușit să facă un aranjament dansant și extraordinar, iar piesa vorbește despre faptul că „niciodată nu este prea târziu ca să o iei de la capăt.”

Atunci când spun „Dor de Noi”, mă gândesc la cei care au fost cu mine pe parcursul vieții. Am trăit deja o bună jumătate de viață, în care am avut alături mulți oameni diferiți și buni, care m-au ținut de mâini: prieteni, colegi, oameni din televiziune, dar și spectatori care m-au încărcat cu energie. În lumea showbizului sunt și energii negative, dar eu am avut norocul să primesc doar energie pozitivă și le mulțumesc pe această cale.

După ce a auzit piesa, o prietenă din Italia mi-a sunat și m-a rugat să vin și să când la nunta surorii ei, care a crescut cu piesele mele. Voi cânta cu plăcere, pentru că vreau să fac același lucru și în continuare: să aduc bucurie oamenilor care așteaptă acest lucru.

Pregătesc să lansez și un videoclip pentru această piesă, dar procesul mai durează puțin.

Îmi doresc să revin la TV cu noi proiecte, dar nu vreau să insist. Sunt pregătită, însă, să fac acest lucru cu dragoste. Nu mă opresc aici. Îmi place mult noua piesă, iar Daria Radu și Claudia Partole au promis să scrie o nouă piesă pentru mine”, a dezvăluit interpreta, pentru Revista noastră.

Distribuie articolul: