Primăvara continuă cu evenimente deosebite pentru Ludmila Bălan. După ce pe 1 martie a sărbătorit aniversarea fiicei sale, Sanda, astăzi, vedeta marchează ziua sa de naștere, iar din șirul lung de felicitări pe care le-a primit nu a lipsit nici mesajul emoționant din partea lui Dan.

„Happy Birthday, dear mama! Să fie soare-n ochii tăi; Și sa privești cu soare; Și zâmbetul neîncetat; S-adie-n orice stare; Și fericită-așa cum ești; Cu flori de păpădie; Eu vin din nou să te alint; Ca în copilarie”, a scris Dan Bălan în cea mai recentă postare de pe rețelele sale de socializare, acolo unde a adăugat și o imagine în care apare împreună cu mama sa.

17661961_636735869855012_7739132352693010432_n

La cea de-a 59-a aniversare, Ludmila Bălan este plină de energie și mereu în căutare de noi activități. De curând, interpreta a anunțat că, în scurt timp, va reveni pe sticlă. Aceasta va prezenta un show de talente pentru copii, acolo unde cel mai talentat puști va fi premiat cu 100 de mii de lei. Emisiunea va fi difuzată la postul de teveziune Prime TV și se va numi „Wow Kids”.

Amintim că anterior, Ludmila Bălan a fost prezentatoarea emisiunii „Tanti Ludmila Show”, difuzată în anii 2000, acolo unde o mulțime de copii și-au demonstrat abilitățile vocale și actoricești.

Vezi mai jos imagini din arhiva emisiunii:

Foto: Instagram.com, Facebook.com