Corpul uman are resurse nelimitate și poate ascunde calități incredibile, pe care niciunul dintre noi nu le bănuiește. Niciun alt obiect sau material nu se poate compara cu trupul nostru. Vezi mai jos ce aptitudini incredibile poate demonstra corpul uman. Super-putere
Corpul uman reacționează uimitor în situațiile critice. De exemplu, unii oameni au ridicat obiecte foarte grele care căzuseră peste cei dragi, o asemenea sarcină părând incredibilă în situații normale. Explicația stă în creșterea nivelului de adrenalină din corp. Ea stimulează bătăile inimii, iar o cantitate mai mare de oxigen este trimisă spre mușchi, scrie Care2.

Vremea și apa

Corpul uman are capacitatea de a prezice vremea. Atunci când simțim dureri de articulații, ar fi timpul să luăm o umbrelă când plecăm de acasă. Explicația este aceea că atunci când se formează o furtună, presiunea atmosferica scade, iar presiunea lichidului din articulații crește. În plus, corpul uman are capacitatea de a fierbe apa. Acesta emite destulă căldură cât să fiarbă apa într-o jumătate de oră.

Durerea
Chiar dacă nu are capacitatea de a fi complet imun la durere, corpul uman poate să se adapteze situațiilor dificile și ne ajută să trecem peste ele. Unele studii arată că atunci când suntem puși în față durerii (cum ar fi un vaccin), corpul nostru poate reduce intensitatea durerii resimțite.

Sursa: care2.com

Distribuie articolul: