Sexul este o parte importantă din viața noastră, iar pentru a-l face o experiență cât mai plăcută ți-am pregătit 9 informații importante și sfaturi de care trebuie să ții cont.

 Nu e nimic în neregulă cu tine dacă ești virgină la această vârstă sau dacă ai făcut sex de mai puține ori decât prietenele tale. Iar dacă cineva te judecă pentru asta, acea persoană nu ar trebui să se mai afle în viața ta.

– Lenjeria intimă incomodă nu merită stresul și frustrarea. Poți găsi și produse sexy, dar confortabile, pe care partenerul tău le va aprecia la fel de mult.

-Nu te jena să folosești lubrifiant. 1. Nu toate femeile se lubrifiază suficient. 2. Nu toate femeile se lubrifiază suficient de fiecare dată când fac sex. Să folosești lubrifiant nu înseamnă că ești „defectă”, ci că știi ce să faci pentru a te bucura de sex.

-Nu te teme să dai indicații. Întotdeuna e mai bine să dai indicații partenerului decât să aștepți să își dea singur seama ce îți place.

-Refuză să faci sex fără prezervativ. Singura situație în care poți face asta este dacă te afli într-o relație serioasă, atât tu, cât și partenerul ați fost testați pentru boli cu transmitere sexuală și folosești alte metode contraceptive.

-Nu te simți obligată să faci ceva ce nu îți place. Fie că este vorba de sex oral cu happy ending, sex în fața oglinzii sau orice altceva, cât timp nu te simți confortabil partenerul ar trebui să înțeleagă.

-Urinează după sex. Așa cum am spus și în acest articol, în timpul partidelor sexuale, bacteriilor le este foarte simplu să circule prin această zonă, iar uneori ajung la uretră și mai departe, în vezică. Atunci când urinăm, lichidul spală zona, iar pericolul apariției unei infecții urinare este diminuat.

-Experimentează cu jucăriile sexuale. Nu este obscen, ci distractiv!

-Distrează-te! Cel mai important sfat pe care ți-l putem da este să te distrezi atunci când faci sex. Această activitate nu are loc doar pentru procreere, ci și pentru plăcere.

Citește și: Atracția sexuală, cel mai important criteriu pentru bărbați atunci când își aleg partenerele

Distribuie articolul: