Vrei să știi dacă sperii sau atragi bărbații? Ei bine, tot ce trebuie să faci este să-ți revizuiești comportamentul și să-ți schimbi atitudinea față de anumite lucruri, lăsând dramatismul deoparte. Pe bărbații îi scot din sărite insistența, chestionarea sau sâcâiala. Ei nu agrează nici când o femeie se vaită mereu de imperfecțiunile pe care le are. Iată de ce trebuie să avem grijă ca să nu-l îndepărtăm de noi.

Psihologul Aurelia Balan-Cojocaru vine cu explicații interesante referitor la ceea ce nu „prinde” bine la bărbați și care sunt cauzele pentru care o relație nu merge.

Aurelia Balan Cojocaru„Nu putem afirma că sunt femei care la general nu sunt suportate de către bărbați. De regulă, există anumite gesturi sau trăsături pe care barbații, pur și simplu, nu le agreează la femei. Fie că ne referim la ticuri, comportamente sau fraze pe care le repetăm la nesfârșit, acestea enervează și scot din minți persoanele masculine din jurul nostru.

E de dorit ca doamnele să păstreze complexele pentru discuțiile cu cea mai bună prietenă și să se lase admirate de către partener care, cu certitudine, nu observă asemenea detalii. Nu veți întâlni niciodată un bărbat căruia să îi placă țipetele și crizele de isterie. Orice problemă se poate rezolva cu vorbele potrivite, doar sunteți oameni maturi.

 

Nici o femeie care vrea să dețină controlul asupra timpului și activității unui bărbat, nu se clasează în topul celor mai iubite dintre pamântence. Vă va povesti el la momentul potrivit și în locul potrivit ce a făcut aseară și unde a fost, nu trebuie să îl trageti de limbă, nici să îi căutați în telefon sau în arhiva de pe email sau Facebook. O femeie foarte geloasă poate irita pe oricine, inclusiv pe bărbatul de alături.

Nu vă enervați și nu vă lăsați impresionate de fiecare zâmbet pe care îl aruncă vânzătoarei de la pâine sau vreunei amice, este doar amabil. Nu cred că există bărbat care să vrea ca iubita lui să fie o maniacă obsedată de orice altă prezență feminină din viața lui. Desigur, le place să se simtă iubiți și doriți, dar totul are o limită bine definită.

O femeie depresivă, plângăcioasă și fără chef de viață, va fi mereu evitată de bărbați. Femeile se emoționează cu ușurință, iar plânsul nejustificat depășește puterea de înțelegere a partenerilor de viață. Un exercițiu de răbdare, perseverență și educație personală, mereu va fi un as în mâneca unei femei care va ști cum să reacționeze în varii situații astfel încât să nu-l sperie pe bărbatul de alături, ci să mențină echilibrul și armonia în cuplu.”

Chiar dacă sunteți deja într-o relație de mai mult timp sau vă aflați abia la începutul acesteia, trebuie să înțelegeți că fiecare dintre voi are nevoie de timp și teritoriu pentru a simți libertatea. Iar tu tebuie să cunoști că o relație se poate încheia în cazul în care ești generatoarea următoarelor situații:

Nu are timp pentru el însuși – Ești în permanență prin preajmă și te bagi în sufletul lui. Dacă nu îi lași timp pentru el însuși, e clar că îl sufoci.

Te enervezi când nu răspunde imediat – Cateodată nu va putea să îți răspundă imediat și, oricum, poate dura și câteva minute până când îți ajunge mesajul, așa că nu te enerva!

 Despartire

Îi știi toate planurile – Orice bărbat are nevoie să își facă planuri în care nu te include. Dacă ai încredere în iubitul tău, atunci nu ar trebui să ai nevoie să îi știi în permanență toate planurile.

Îi controlezi în permanență telefonul – Dacă simți în permanență nevoia să îi verifici telefonul și să știi tot ce are pe el poate fi puțin cam obositor pentru el, nu-i așa?

Îi verifici email-urile – Acest lucru arată că ai facut o obsesie. Ar trebui să ai puțin mai multă încredere în el, nu-i așa? Și în plus, el îți verifică ție email-urile?

Nu trece o zi fără să verifici istoricul calculatorului lui – Dacă ai constant impulsul de a verifica istoricul calculatorului lui pentru a vedea ce a mai căutat, atunci asta poate fi o problemă. El îți verifică ție istoricul calculatorului sau are încredere că nu te uiti la lucruri la care nu ar trebui?

Nu are un cuvânt de spus în relația voastră – Acestea nu sunt unicele lucruri pe care băbații le detestă fie vorba de invidia dintre femei cu privire la aspectul fizic ori tendința de a izbucni în plâns în fața oricărui lucru drăguț.

Sursa: Bzi.ro

Foto: Thewoman.md, Mpinteractiv.com

Tatiana Viju

Distribuie articolul: