Fiecare domnișoară își dorește să fie frumoasă și iubită, iar primăvara această dorință se intensifică cu fiece zi caldă. Natura, cu soarele ei blând, aerul proaspăt și livezile în floare e mereu gata să-ți vină în ajutor ca să arăți mai bine… Dar cum să procedăm când orașul, iubit, însă atât de prăfuit și zgomotos, împiedică minunile naturii să străbată asfaltul? Soluția e mult mai simplă decât ți-ai fi închipuit – natura poate să încapă și în palma ta și să-ți fie mereu alături.

Noi am inventat cum să dăruim fiecărei cochete verdeața câmpiilor fragede și gingășia livezilor. Noi am găsit soluția care vă va ajuta să păstrați primăvara nu doar în inimă, dar și pe piele. Noi am adunat tot ce e mai benefic din natura înconjurătoare și-am creat linia unicală de produse LOVE NATURE de la compania suedeză Oriflame.

Oriflame

S-a dovedit a fi simplu de tot, deoarece natura demult a inventat totul singură, iar nouă nu ne rămâne decât să ne folosim corect de secretele ei. Țineți minte cum bunica ne sfătuia să ne spălăm cu ceai de mușețel, iar apoi, împreună cu plăcințelele, îți punea în ghiozdan câteva frunze de aloe?

Noi am cercetat, ne-am sfătuit cu Măria sa Știința și am împachetat totul în tuburi minunate și băncuțe magice. Veți spune că nu e o mare noutate?! Și da, și nu. Acum fiece produs conține doar un component activ – acel care va reuși cel mai mult să-ți îngrijească pielea. Aloe vera, măceș, mușețel, extract din sâmbure de struguri, arborele de ceai… În laboratorul nostru natural am creat tocmai cinci linii diferite – pentru fiecare tip de piele.

Albastru

Noi nici macăr nu facem secret din formulele noastre! Deoarece natura demult deja și-a împărtășit toate tainele sale, iar Oriflame doar ajută domnișoarelor orășene să le aranjeze pe policioare și să primească satisfacție de la rezultat. Iar rezultatul se va observa nu doar prin starea pielii tale, dar și prin dispoziție și sclipirea din ochi. Poate, nu doar din ai tăi…

P

Distribuie articolul: