Prezentatoarea emisiunii InProfunzime de la ProTV Chișinău, Lorena Bogza, ar putea avea noutăți frumoase de comunicat publicului. Unele surse afirmă că vedeta ar fi însărcinată. Vezi cum comentează vedeta de televiziune acest subiect. În cadrul emisiuninii „O seară perfectă” de la AcasaTV, difuzată pe 24 septembrie, Lorena Bogza a recunoscut că a adaugat 3 kilograme pe motiv că toți îi spuneau că este prea slabă. „Oscilam între 46 si 49 de kilograme. Acum însă mă strădui să duc un mod sănătos de viață, motiv pentru care am luat puțin în greutate și mă bucur foarte mult”, a menționat Bogza.

Contactată de reporterul UNIMEDIA, prezentatoarea TV nici nu a confirmat și nici nu a infirmat informația. „Toți mă întreabă dacă sunt gravidă. Probabil că toată confuzia a pornit de la faptul că am spus că m-am îngrășat”, a menționat vedeta ProTV. Întrebată dacă e adevărat că va deveni mămică, Lorena Bogza a menționat că va face anunțuri când va consideră că e momentul. „Atunci când eu am să am decid să fac un anunț, atunci am să-l fac. Dacă o să am ceva de spus am să spun”, a menționat sursa. 

Surse neoficiale spun că Lorena Bogza ar fi într-o relație de mai mult timp cu Iurie Nastas, consilier PL din cadrul Consiliului Municipal Chișinău. Contactat de redacție, liberalul nu a dorit să comenteze informațiile.

Distribuie articolul: