Jurnalista Lorena Bogza este însărcinată și este un om extrem de fericit și bucuros. Asta a declarat vedeta în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la postul Acasă TV. Cine este tatăl copilului, dar și când se va naște primul copil al Lorenei Bogza, aflați mai jos. Lorena Bogza a promis că atunci când va avea ceva de spus, o va face și s-a ținut de cuvânt.

Jurnalista a declarat că în luna aprilie va deveni mămică. „Dacă totul va decurge cum trebuie, mă rog la Dumnezeu să fie bine, îl așteptăm pe bebe în aprilie, de ziua mea. Vom fi în familie doi tauri și un berbec, sau chiar trei tauri”, a declarat Lorena.

Ea a mai spus că nu știe încă sexul copilului, dar își doresc un copil sănătos. „Voi mai avea investigații și vom afla dacă e fată sau băiețel, repet – ne dorim un copil sănătos. Este unul, măricel, cu care deja ne-am împrietenit și discutăm zilnic. Este o mare bucurie și nu am loc de taine, dar am vrut să mă asigur că totul este în regulă, că perspectiva este bună și atunci am ce să anunț. Copilul meu are și tată și noi suntem foarte fericiți. Mai departe vă rog să-mi respectați intimitatea”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „În profunzime”, de la ProTV Chișinău.

Lorena Bogza a recunoscut că este de șapte ani împreună cu Iurie Nastas, consilier PL din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, despre care jurnalista declară: „Este un bărbat extraordinar, puternic, este grijuliu, atent și nu puteam alege un tată mai bun pentru copilul meu. Am văzut cum crește fiul lui mai mare și sunt liniștită în ceea ce privește viitorul nostru bebeluș”. Nu a decis încă detaliile legate de nașterea copilului, însă Bogza este sigură că la acel moment, medicul va lua decizia cea mai bună pentru copil și mamă.

lorena-bogza

Ne vom cununa în fața Domnului, restul nu contează
La capitolul pofte, Lorena a recunoscut că nu este o gravidă tipică, cel puțin până acum. „Nu sunt pofticioasă, înainte eram, și după poate voi fi, dar acum nu am preferințe deosebite. În general sunt la fel de independentă și muncitoare. Vreau să pot munci până când voi putea munci”, a mai spus vedeta ProTV. La această temă, este și o glumă în echipa jurnalistei, despre care a povestit chiar ea: „Nu știu cât voi dispărea de la ecrane, dacă va fi bine, precum zice șeful meu: voi naște marți, ca luni să fiu în studio! (zâmbește). Dacă va fi în regulă – voi reveni foarte repede, dar îmi și doresc să alăptez copilul, fiecare mamă dorește așa ceva”.

Întrebată dacă programează și o nuntă, jurnalista a spus că nu ține neapărat să poarte rochie albă sau să organizeze o nuntă fastuoasă cu muți invitați. „Nu știu dacă nunta este așa de importantă, eu nu m-am gândit la asta. Vreau o petrecere în blugi cu cei mai apropiați prieteni – așa îmi doresc eu, dar vom vedea cum va fi. Vreau o cununie religioasă, asta e cel mai important pentru mine – să fim împreună în fața Domnului! Ne vom cununa și vom boteza copilul, mai departe nu are nicio importanță”. Deși nu au discutat în cuplu subiectul numelui prezentatoarei de după cununie, jurnalista a declarat: „Sunt și probabil voi rămâne Lorena Bogza – vom mai discuta, noi avem acum lucruri mult mai importante.”

Distribuie articolul: