Lorena Bogza a sărbătorit, ieri, prima aniversare alături de micuța Daria, care a venit pe lume acum o lună. Cu această ocazie, Lorena a adresat, fanilor săi, un mesaj de mulțumire pentru toate felicitările care i-a fost adresate.

După ce, împreună cu consilierul municipal Iurie Nastas, a devenit părintele unei fetițe pe care și-o dorea de mult timp, Lorena Bogza a mărturisit:

Dragii noștri, vă mulțumim din suflet pentru urări și pentru faptul că sunteți alături de noi în cea mai frumoasă experiență din viața noastră. Avem o minune de fetiță, e sănătoasă și frumoasă foc!!! Să fiți binecuvântați cu toții și să vă dea Dumnezeu tot ceea ce vă doriți! Vă pupăm cu drag!!!

Ieri, după ce a sărbătorit împlinirea celor 43 de ani, Lorena a revenit cu un mesaj virtual, de mulțumire, pentru toate urările de bine pe care le-a primit în dar:

Dragii mei, vă mulțumesc din suflet pentru felicitări! Este cea mai fericită aniversare. Mă uit la Daria și nimic altceva nu mai contează. În alți ani, îmi puneam tot felul de dorințe, când suflam în lumânările de pe tort. În acest an, nu am mai avut lumânări și nu mi-am mai căutat dorințe prin adâncul inimii și al sufletului. Îmi doresc doar un lucru: să fie Daria sănătoasă! Doamne ajută! Tuturor celor care v-ați gândit la mine, vă mulțumesc și vă doresc multă, multă fericire!!! Vă pup, cu drag!

Realizatoarea emisiunii ”În PROfunzime” s-a născut în județul Neamț, România, iar de profesie, este filolog.

Este angajata postului ”PRO TV Chișinău” din 1996, iar în 2009 a fost decorată, de președintele Mihai Ghimpu, cu Ordinul Republicii.

  

 Surse foto: Facebook, Vip Magazin

Distribuie articolul: