Loredana a lansat ieri în cadrul unui show TV din România noul său clip, pentru piesa „Viva Mamaia!”, cântată împreună cu Radu Mazăre, primarul orașului Constanța, Cabron și Alex Velea. Melodia va fi imnul stațiunii Mamaia și se va auzi vara această atât la radio, cât și în toate cluburile de pe litoralul românesc. Single-ul „Viva Mamaia!” este compus de Tonči Huljić, unul dintre cei mai mari compozitori din Croația, iar variantă în limbă română este scrisă de Loredana. „M-am îndrăgostit de acest cântec încă de la prima audiție și mi-am dorit să îl lansez și în România. Am compus variantă în limbă română, apoi i-am invitat alături de mine în acest proiect pe Cabron, Alex Velea și Radu Mazăre, care mi-a și propus că acest single să fie imnul stațiunii Mamaia”, a spus Loredana.

Piesa „Viva Mamaia!” beneficiază de un videoclip incendiar, filmat la mare, o producție cu totul specială, cu coregrafii și costume spectaculoase. Filmările au avut loc pe plaja din Mamaia și într-un club. Echipa de producție a amenajat pe nisip o insuliță artificială, o oază cu verdeață și palmieri, iar la mal a fost ancorată o barcă de salvamar. Loredana a schimbat mai multe costumații pentru filmare, exotice și fanteziste. Radu Mazăre a interpretat în clip rolul unul salvamar, îmbrăcat într-un costum de baie în stilul anilor 40. Alături de el în clip apar mai mulți salvamari și fete frumoase, purtând vestimentații similare.

Loredana – Viva Mamaia (videoclip) – MyVideo
Loredana și Radu Mazăre s-au declarat încântați de această colaborare muzicală inedită, având numai cuvinte de laudă unul despre celălalt. „Am rămas plăcut surprinsă, Radu Mazăre este un om extraordinar de organizat și punctual. M-a impresionat faptul că s-a descurcat foarte bine în studioul de înregistrări, deși era extrem de emoționat”, a explicat Lori.

La rândul său, Radu Mazăre a explicat: „Colaborarea noastră a decurs senzațional, Loredana este plină de viață, râde tot timpul, este exact genul de om care îmi place mie: vesel și optimist. Îmi doream de mult să fac o melodie despre Mamaia, iar ea este cea mai potrivită artistă pentru această piesă plină de energie”.

Sursa, Foto: Emonden 

Distribuie articolul: