Loredana Groza, artista care a delectat, recent, Republica Moldova cu un LIVE de excepție la Palatul Național, și-a încheiat turneul MAGIC, iar acum mărturisește despre cum se simte după această încercare.

Aflându-se la Chișinău, interpreta a mărturisit cu sinceritate că nu crede în critici, ci doar în talentul și munca pe care o investește în concertele sale.

Atunci când iese dintr-un concert, Loredanei i se întâmplă să constate că a slăbit chiar și două kilograme din urma efortului și încordării vocale. Acum, la sfârșitul acestui turneu MAGIC, Lori (cum i se spune în România) a mărturisit, fanilor săi de pe internet, emoțiile care o încearcă:

Turneul Magic s-a încheiat! Dar magia continuă și va rămâne în sufletele noastre, ale tuturor! Mulțumesc tuturor celor veniti la show-urile din cele 16 orașe în care am cântat, pentru dragostea cu care m-au primit! O fost o experiență incredibilă, care ne-a făcut pe toți mai buni, mai puternici, mai fericiți! S-a încheiat o lună magică, pe care o s-o păstrez în suflet toată viața!!! Le mulțumesc artiștilor care au urcat pe scenă alături de mine: bandei mele Agurida…. Baletului meu… Magicienilor… Mascotei noastre Coco, organizatorilor, inginerilor de sunet, tehnicienilor, echipei de producție și de filmare, pentru energia fantastică și dăruirea de pe scenă, în fiecare seară!

Tuturor Dragoste Magică!
A voastră, Lori din Onești

În concertul de 3 ore pe care l-a avut și la Chișinău, Loredana a prezentat publicului din Republica Moldova o mulțime de surprize, dar și noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie 2013.

 Frumoasa Loredana Groza spune că se va mai întoarce la Chișinău ori de câte ori va avea ocazia!

Sursă foto: Facebook, Ellene MOCRII

Distribuie articolul: