Loredana pornește, pentru al treilea an consecutiv, într-un mega turneu național. A fost „Dragoste”, a fost Magic”, însă 2015 va genera „Reveria”, care va cuprinde România! Spre marea bucurie a fanilor din Republica Moldova, artista va ajunge și pe la Chișinău – chiar de Ziua Internațională a femeilor!

„€œReveria” înseamnă 16 concerte, 14 orașe din țară plus Chișinău, mii de fani visând împreună cu Diva absolută a României într-un show unic, marca Loredana. Vedeta își pregătește cele mai deosebite ținute, noile melodii și toată dragostea ei pentru a o împărți fanilor.

Loredana„Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din țară! Reveria va călători prin toată România și la Chișinău, începând cu 23 februarie, până pe 15 martie! Voi fi alături de bandă mea Aguridă, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-va locul din timp! Pe curând! Dragoste”, le-a transmis Loredana fanilor săi.

Spectacolul va ajunge și la Chișinău, chiar de Ziua Internațională a Femeilor, pe 8 Martie și se va ține la Palatul național „Nicolae Sulac”. Dilema este că, pe pagina oficială a Moldova Concert, compania care deține Palatul Național, în dreptul zilei de 8 Martie stă afișul unui interpret rus, care va concerta pe cea mai mare scenă a țării începând cu ora 18:00. Deci, când ajunge show-ul Loredanei la chișinău, mai rămâne de văzut.

Spectacolul „€œReveria”, pe care Loredana l-a susținut pe 25 octombrie și la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou admiratorii și presa de specialitate, generând comentarii foarte pozitive și de laude, anunță TopRomanesc.ro

Pentru concertele din România, betele se găsesc deja în vânzare la casele sălilor de spectacol, dar și online. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 23 februarie, la Pitești, la Casă de Cutura a Sindicatelor.

Lory

Iată lista completă a orașelor: Craiova (24 februarie, Teatrul Național „Marin Sorescu”), Deva (25 februarie, Centrul Cultural „Dragan Muntean”), Timișoara (26 februarie, Filarmonică „Banatul”), Arad (28 februarie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”), Cluj-Napoca (1 martie, Casă de Cultură a Studenților), Suceava (2 martie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Botoșani (3 martie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Bacău (5 martie, Teatrul de Vară „Radu Beligan”), Iași (6 martie, Casă de Cultură a Studenților), Chișinău (8 martie, Palatul Național), Brașov (10 martie, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”), Ploiești (11 martie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Galați(14 martie a€“ Casă de Cultură a Sindicatelor) și Constanța (15 martie, Casă de Cultură a Sindicatelor).

Distribuie articolul: