Loredana le-a pregătit fanilor ei un adevărat regal în acest week-end: două concerte la Sala Palatului din București. Artista nu a prezentat doar un show incredibil, ci pare să aibă aceeaşi priză la public, ca acum 20 de ani. S-a reinventat în permanenţă şi şi-a adaptat mereu stilul, în funcţie de cerinţele de pe piaţă. La 40 de ani, Lori e mai sexy ca niciodată!

Loredana

Loredana a avut la ambele spectacole apariţii extrem de sexy pe scenă. Deşi prima ţinută a fost una cu pantalon şi sacou, artista a renunţat rapid la aceste accesorii şi a rămas într-o rochie minusculă, scurtă şi foarte decoltată, dar împodobită cu pietre strălucitoare. Presa de cancan din România a criticat-o chiar pentru un decolteu prea adând și generos al uneia dintre ținute.

Loredana

Loredana

Pe scena din București au urcat la un moment dat și Zdubiid  ela Chișinău, care au asortat-o pe artistă în stilul lor, oferindu-i o celebră căciulă țiguiată, dar albă și ornată cu flori. Astfel, artista a schimbat și coafurile, avânt un coc imens, decorat cu pietre. Încălțămintea vedetei a fost cam în același stil, foarte sclipitoare!

Zdob si Zdub

Loredana

Loredana

Show-ul cântăreţei a fost unul grandios, acompaniat de dansatoare şi numere de virtuozitate la înălţime, însă unul dintre momentele cele mai gustate de către public, a fost cel în care Lori s-a aplecat spre fani, pentru a-i lăsat să cânte la microfonul ei. Loredana şi-a etalat astfel bustul apetisant, lăsându-şi practic sânii la vedere, în faţa admiratorilor, scrie Libertatea.ro.

Lori

 Loredana

„Visul a început ieri, odată cu zapada, care s-a revărsat din cer, schimbând magic decorul, purificându-ne sufletele pentru Reverie. Am visat cu ochii deschiși alături de miile de oameni din sală!!! Vă mulțumesc că sunteți în viața mea!!! Plecăciune”, a scris pe Facebook Loredana după primnul concert.

Loredana

Loredana

Foto: Libertatea.ro

Distribuie articolul: