Loredana are planuri mari pentru 2014, vrea să-şi deschidă o casă de producţie şi o şcoală de canto care să-i poarte numele. Astfel înterpreta continuă tradiția marilor vedete internaționale, dar și a unora dintre colegii de breaslă care s-au lansat mai demult în acest business: Alina Sorescu, Mihai Trăstariu, Smiley sau Marius Moga.

Madonna de România a declarat recent la un post de radio de peste Prut că intenționează să-și imprime numele pe tot ceea ce va ține de ea: de la casa de producție până la diplomele absolvenților de la școala de canto. “Voi lansa o casă de producţie şi o şcoală de canto şi ambele vor purta numele meu. La şcoală voi introduce o metoda revoluţionară de canto, care va ajunge pentru prima dată în România datorită Luciei Ciobotaru, co-antrenoarea din echipa mea de la Vocea României. Ea are patru şcoli în Olanda, iar această metodă cât şi cartea i le datorăm lui Cathrine Sadolin. Spectaculos este faptul că poţi învăţa de la orice vârstă şi, cei care se vor înscrie vor avea clase de studiu în fiecare lună şi la finalul anului vor primi diploma recunoscută internaţional Complete Vocal Technique”, a declarat Loredana.

Loredana turneu

Ea a detaliat faptul ca cei care vor studia această metodă vor avea multe beneficii. Pe lângă o rezistență vocală foarte mare, ei vor putea atinge note pe care nu sperau să le atingă și vor putea face cu adevărat performanță în domeniu. Artista caută acum un sediu și spune că abia așteaptă să anunțe lansarea școlii, care va conține și secțiuni de muzică și de studiul mai multor instrumente. Loredana pornește într-un turneu în martie și aprilie în 15 orașe din România (vezi afișul mai sus).

Amintim că mai multe vedete din România practică de mult timp acest tip de afacere. Moga, Smiley sau Horia Brenciu au casele lor de producție și o întreagă echipă care lucrează la fiecare apariție și produs realizat pe piață. Printre cei care transmit cu succes cunoștințele în muzică discipolilor se numără Alina Sorescu, Mihai Trăistariu sau Crina Mardare.

Sursa: 1Music.ro, ProFM

Distribuie articolul: