Aflată la Chișinău, în ultimul oraș al turneului ”MAGIC”, Loredana Groza ne-a dezvăluit secretele frumuseții sale. Chiar dacă este femeia care are foarte puțin timp și pentru sine, interpreta urmează un ritual propriu de frumusețe. Aflați, în continuare, din ce constă acesta.

Chiar dacă se dedică, pe cât de posibil, scenei și familiei, Loredana recunoaște că cel mai greu îi vine să-și mențină forma vocală și fizică. Totuși, la cei aproape 44 de ani, cântăreața arată superb, iar în spatele acestei frumuseți, stă o muncă titanică.

În fiecare seară, Loredana își începe ritualul de frumusețe cu demachierea tenului. Indiferent de cât de obosită ar fi, această acțiune, spune ea, este obligatorie. Tot seara, își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte, dar și o cremă de ochi.

Dimineața, repetă aceeași procedură de aplicare a cremelor anti-îmbătrânire – cele care îi hidratează tenul profund. Cel mai important detaliu al dimineții, însă, presupune un litru de apă potabilă, băut pe stomacul gol-goluț: ”Degeaba te dai cu creme, dacă nu te hidratezi și pe interior”, spune Loredana.

În timpul show-urilor, Loredana Groza depune foarte mult efort fizic. I s-a întâmplat să slăbească chiar și 2 kilograme în timpul unui concert!

Cât despre sport, Loredana afirmă că ”a face mișcare zilnic este extraordinar – îți antrenezi spiritul, capeți o stare de bine, începi să vezi viața în roz și înveți să-i tratezi pe oameni cu dragoste”, mărturisește ea.

Loredana practică diverse tipuri de sport: fitness, cardio, pilates și chiar box.

Interpreta îndeamnă toate femeile lumii să nu creadă în numere, adică să nu-și pună sentința imediat ce au trecut de o anumită vârstă:

”Feminitatea se apreciază și se descoperă în timp. Trebuie să știi să devii femeie și să nu asculți pe nimeni. Ai doar vârsta pe care o simți cu adevărat și trebuie să te comporți în funcție de felul în care te simți”, spune vedeta.

Recunoaște că nu este nici ea o femeie perfectă, pentru că ”perfecțiunea este plictisitoare”. Costumele pe care le poartă sunt create sau căutate de ea însăși. Chiar dacă este o cântăreață care se autofinanțează, Loredana spune că unele ținute i-au fost create de către designeri români, englezi și americani.

Loredana este o femeie puternică, de aceea ignoră criticile la adresa sa. Crede doar în munca și talentul său. Pe lângă acestea, însă, mai sunt și cei care o așteaptă acasă: soțul și fiica Elena. Ieri, Loredana ne-a mai mărturisit și un secret despre maternitatea sa.

Pentru seara asta, Loredana pregătește multe surprize pentru chișinăuienii care o vor admira la concertul său ”MAGIC”, de la Palatul Național ”Nicolae Sulac”.

Distribuie articolul: