Oricât de dragă i-ar fi scena și viața urbană, Loredana Groza revine mereu cu drag la provincie. De câteva zile, artista are parte de mese și aventuri diferite de cele bucureștene!

vds

Loredana Groza a revenit pentru câteva zile în județul Bacău (Moldova, România) nu doar pentru a le cânta băștinașilor, dar și pentru a savura din plăcerile vieții rurale.

In via bunicilor, la Corboaia..💘🍇🍇🍇💘🍇🍇~Loredana #lori #cabesti #corboaia

A photo posted by Loredana (@loredanagroza) on

Mămăligă fierbinte, brânză, legume crescute acasă și ochiuri – asta a mâncat azi dimineață Loredana Groza. Artista nu s-a detașat în totalitate de viața virtuală, așa că a decis să-și incite fanii cu câteva poze care ar stârni oricui stomacul și papilele gustative.

Așadar, „Breakfast at Tiffany’s”, după cum a glumit însăși Loredana:

page

La fel de bine se pricepe artista și la curățat porumb:

Preocuparea matinală, când sunt la țară: îmi place să dezghioc popușoi. N-am mai făcut-o demult, de când eram mică. Vedeți ce dexteritate am?!”, spune Lori, în clipul de câteva secunde, care o surprinde lângă un vas plin ochi cu porumb necurățat.

La treaba:)😂😂🌽🌽🌽🌽💛🐓🦃🐓💛~Loredana
#sentimente

Posted by Loredana Groza on 14 Septembrie 2016

Ce-a mai făcut în județul Bacău? S-a plimbat cu trăsura, a mângâiat păsările din poiată, a mâncat pepene verde crescut în grădină, iar aventurile încă urmează!

Viata la tara:)🦃🦃🦃🌽🌽🌽🌽🌽🌽~Loredana #lori #cabesti #romania

A photo posted by Loredana (@loredanagroza) on

Un cal putere:))🐎~Loredana #cabesti #romania #lori

A video posted by Loredana (@loredanagroza) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: