După 21 de ani de colaborare cu Pro TV și șase ani de „Vocea României”, Loredana Groza ar putea să lase locul unei vedete care să aducă „un suflu nou” în juriul emisiunii care a făcut istorie. Aflați mai jos motivele care ar putea provoca ruptura.


Chiar dacă pe 8 septembrie 2017 a debutat la cel de-al șaptelea sezon al „Vocea României”, Loredana Groza nu a reușit nici o victorie în precedentele șase ediții. Așa s-a întâmplat și cu Marius Moga, cel care a fost impus în această vară să părăsească emisiunea. După ce n-a reușit nici el să câștige vreun sezon al Vocii, Moga s-a trezit înlocuit cu Adi Despot.

antrenori-Vocea-Romaniei

Chirilă este performerul Vocii României, cu trei victorii în ultimele trei sezoane: a câștigat sezonul șase cu Teodora Buciu, pe-al cincilea cu Cristina Bălan și pe-al patrulea cu Tiberiu Albu. Revenind la Loredana, nici în primele trei sezoane diva n-a avut mai mult noroc. Acestea au fost câștigate de Smiley (primul, cu Ștefan Stan), respectiv de Horia Brenciu (al doilea și al treilea, cu Julie Mayaya și Mihai Chițu). Brenciu a plecat după primele trei sezoane lăsându-i scaunul lui Chirilă.

Vocea-romaniei-1

Așadar, cel de-al șaptelea sezon al Vocii este mai mult ca oricând o bătălie a antrenorilor: Loredana este aproape obligată să câștige. Smiley aproape că nu mai ține minte nici el când a câștigat ultima oară, Tudor vrea să arate că ultimele trei victorii n-au fost întâmplătoare, iar new comer-ul Despot are și el multe de demonstrat.

Loredana-Groza-rochie-3000-euro-683x1024

Nu se știe încă sigur „soarta” Loredanei după cel de-al șaptelea sezon. De menționat că nicăieri în contractul divei nu e menționat faptul că aceasta ar fi obligată să câștige Vocea, dar pentru public și organizatori e totuși o chestiune de orgoliu. Conform presei de peste Prut, înainte de începerea acestui sezon al emisiunii s-au dat probe cu alte cântărețe pe post de jurat. Totuși, e complicat să fie găsită o persoană care ar echivala valoarea Loredanei. Acesta pare a fi și motivul pentru care Lori este în continuare în juriu.

Sursa: ciao.ro