Loredana Groza este pusă pe fapte mari şi în viaţa personală. Dacă în plan profesional, succesele sunt la ordinea zilei, în cel sentimental, Lori vrea s-o mai îmbunătăţească un pic. Artista spune că este gata să devină din nou mamă, chiar dacă are 43 de ani. 

Artista care este și jurat la un proiect televizat din România afirmă că în ultimii ani nu prea a avut timp pentru aşa ceva. “Regret că am doar o fetiţă. Eu îmi mai doresc copii, de ce nu? Doar că nu am prea avut timp, printre atâtea proiecte. Şi Andrei mai vrea, aşa că în momentul în care o să ne mai liniştim un pic şi o să avem un moment de răgaz, este posibil să vă surprindem”, a afirmat Lori pentru libertatea.ro

 Loredana si fiica ei

Loredana şi soțul ei, Andrei Boncea au o fiica, Elena, de 15 ani. Deşi de-a lungul timpului au apărut zvonuri că mariajul lor se clatină serios, cântăreaţa a dezvăluit care este secretul unei căsnicii reuşite şi îndelungate. “Secretul căsătoriei noastre este înţelegerea şi comunicarea. Este important şi că avem încredere unul în celălalt. Soţul meu mă răsfaţă foarte mult, chiar şi după 16 ani de căsătorie. Nu mă tratează ca pe un copil. Suntem o pereche specială. Am reuşit, după atâţia ani, să nu ne certăm”, a mai declarat artista.

Sursa: ZiarulRing

Foto: stirileprotv.ro

Distribuie articolul: