Odată cu debutul studiilor, mamele de școlărițe cu siguranță că sunt interesate de noi modalități de coafare. Din fericire, există o mulțime de video bloguri dedicate acestui subiect, iar unul dintre ele aparține unei mămici pe nume Beth Belshaw, originare din Regatul Unit.

Beth și-a descoperit pasiunea pentru coafuri și împletituri după ce a adus pe lume două fetițe adorabile, care sunt pur și simplu topite după idei noi de hairstyle. În prezent, vocația ei a devenit o adevărată afacere, iar tutorialele de coafare a fetițelor fac furori în spațiul virtual.

Video blogul mămicii, intitulat SweetHearts Hair Design, se bucură de mare popularitate, adunând până azi peste 7 milioane de vizualizări. Pe Instagram, lucrările britanicei vor aduna, în curând, aproape 1 milion de fani.

„După ce am fost întrebată despe ce produse utilizez pe părul lui Abby, ca să arate atât de bine, vă mărturisesc că folosesc un spray care descâlcește, conferă strălucire și lasă părul moale și sănătos. Scopul meu era să găsesc ceva care să nu creeze durere în timpul periajului”, spune mama.

Mai jos veți găsi 5 opțiuni ideale pentru școlărițe.

Braided Bubble Ponytail:

Peekaboo Braid:

Faux Twist Braid:

Pin-up Side French Braid:

Rope Twist Braid:

Foto: captură video

Distribuie articolul: