Criticată dur pentru vestimentația aleasă din prima semifinală din cadrul concursului Eurovision 2014, interpreta Tatiana Heghea și-a schimbat ținuta în finala națională.

Ea a purtat o rochie albă cu pietre prețioase de la Jovani: „Rochia costă în jur de 1000 de euro. Mă simt foarte bine în ea, e feminină și senzuală, mă reprezintă în totalitate”, a declarat interpreta. 

Tatiana Heghea

Chiar dacă s-a mișcat puțin pe scenă, purtând această rochie, Tatiana a afirmat că, de fapt, adevăratul motiv este greutatea interpretării live a cântecului său: „Piesa are note foarte joase, iar atunci când am stat jos, la băieți în brațe, în prima semifinală, mi-a fost foarte greu să-mi controlez diafragma, din această cauză azi am încercat să mă concentrez totalmente la vocal. Publicul simte tot, halal de show și dans când piesa e greu de interpretat.”

Tatiana Heghea a purtat două ținute în cadrul concursului național Eurovision: „Prima ținută, la fel, m-a costat destul de scump, dar, în comparație cu alți interpreți, eu am avut două ținute, respectiv cheltuielile au fost duble”, mai spune ea.

În finala națională a concursului Eurovision Tatiana Heghea s-a clasat cu piesa „I’m yours„ pe ultima poziție alături de Felicia Dunaf și trupa Paralela 47.

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: