Și-a schimbat culoarea podoabei capilare, a pus câteva kilograme ca toate femeile gravide și chiar de este în cinci luni de sarcină nu a renunțat la postul său de muncă. Este vorba despre Bianca Lăpuște, logodnica lui Marius Moga, femeia care îl va face curând tătic pentru prima oară.

Bianca Lăpuşte e cea care îl face fericit pe tânărul compozitor din România – Marius Moga. Peste doar patru luni, ea va aduce pe lume primul lor copil, după care, cel mai probabil, cei doi vor face la comun nunta şi botezul.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte se iubesc mult şi abia aşteaptă să devină părinţi. Logodnica tânărului compozitor este gravidă în 5 luni şi va naşte la sfârşitul acestei veri.

Foto: Arhivă personală

Foto: Arhivă personală

Deşi, sarcina e tot mai avansată, ea nu a renunţat încă la postul său de reporter de televiziune. De curând, Bianca şi-a schimbat nuanţa părului şi începe să devină vizibil că a luat în greutate. Dar este ceva absolut normal, având în vedere că este o graviduță atât de simpatică.

Foto: OK!

Foto: OK!

Amintim că Marius și-a prezentat în premieră logodnica în direct la Vocea României, show televizat la care Moga face parte din din cei patru membri ai juriului. Iar recent, cei doi au fost surprinși ieșind dintr-o clinică privată în care multe celebrități din România și-au adus „odraslele” pe lume.

Distribuie articolul: