Dragostea ar putea fi la doar câțiva pași de tine, iar destinul îți poate sări în ajutor. Cum însă norocul și-l faci singur, află care sunt locurile în care îți găsești iubirea, în funcție de zodie.

Berbec

Nerăbdarea afectivă te face uneori să te grăbești. Ca să reziști acestui prost obicei, alege locuri în care timpul parcă stă pe loc în mod natural, cum ar fi muzeele sau sălile de expoziție. Dacă o persoană îți atrage atenția, întreab-o cum percepe o anumită lucrare. Dacă nu ești o mare amatoare de artă, încearcă un jogging într-un loc foarte frecventat.

Taur
Îți plac tabieturile tale și te simți bine în rutina proprie. Cel mai bun mijloc de a găsi iubirea este să îl cauți într-un loc pe care îl cunoști bine. Poate te îndrăgostești de ospătarul din restaurantul tău preferat sau în magazinul de unde îți cumperi mereu haine. Ce-ar fi să îl abordezi pe vânzătorul drăguț care te ajută mereu? Oamenii sunt fermecați atunci când le vorbești, așa că trebuie să profiți de acest lucru.

Gemeni
Ai un adevarat talent de a-ți face prieteni, dar dragostea este un domeniu mai complicat pentru tine. Îți este mai ușor să găsești iubirea într-un mediu care îți e străin. Ce-ar fi să faci o vacanță la mare depărtare? Dragostea poate fi chiar și pe un alt continent.

Rac
Ar trebui să te gândești să ieși un pic din cuibușorul tău, toată lumea știe că racii sunt fideli căsuței lor dragi. Sau, dacă ți-e prea greu să pleci, organizează o petrecere la tine, la care fiecare invitat trebuie să aducă pe cineva pe care nu-l cunoaște nimeni. Acest lucru îți va permite să cunoști mulți oameni și există o mare șansă de a-ți găsi sufletul pereche.

Leu
Atragi atenția asupra ta, oriunde mergi. Acest lucru nu este însă totdeauna cel mai bun mijloc de a-ți găsi dragostea, căci admiratorii s-ar putea să nu îndrăznească să se apropie de tine. Încearcă să nu intimdezi și pune-și farmul personal în serviciul unei cauze nobile, cum ar fi o asociație de caritate. Ai putea găsi dragostea printre ceilalți voluntari.

Fecioara
Aparții celei mai romantice zodii. Invață să lași un pic deoparte sensibilitatea, fii mai directă și pasională. Lasă-te dusă de val într-o seară la club sau la un concert. Vei avea ocazia poate să cunoști pe cineva chiar când stai la coadă să intri.

Balanță

Ție nu ți-e greu să găsești iubirea, seduci cu ușurință și te lași ușor sedusă. Însă lucrurile se construiesc în timp. Ar trebui să găsești o persoană cu care să împărtășești aceleași valori și pasiuni. Frecventează locuri în care oamenii au aceleași gusturi ca și tine și apreciază lucrurile de calitate. O degustare de vinuri, o stațiune la munte ar putea fi locuri unde să te întâlnești cu iubirea.

Scorpion
Ești o fire secretoasă și misterioasă și îți este greu să găsești dragostea din cauza acestui lucru. Mergi în locuri încărcate de senzualitate, cum ar fi barurile cu muzica in surdină, lascivă sau la un spa de lux. Pretendentul tău trebuie să știe că primul pas spre inima ta este să îți satisfacă nevoia de senzualitate.

Săgetator
Nu te poți opri și cu greu te poate cineva prinde din urmă. Cel mai ușor drum pe care l-ai putea urma pentru a-ți întâlni dragostea este să îți faci cont pe un site de întâlniri sau te înscrii la un speed-dating. Sunt moduri amuzante și ludice de a-ți căuta iubirea, pentru a evita decalajele de rimt dintre tine și un eventual partener.

Capricorn
Vei fi mai destinsă participând la o activitate care te face să uiți obiceiul de a rămâne rezervată. Mergi la un curs de bucatărie sau participă la o activitate artistică sau casnică în grup, vei avea o întâlanire decisivă. Ce-ai spune de cursul de pictură la care tot nu te hotărai să te inscrii?

Vărsător
Nu ești genul prea timid și preferi lucrurile concrete. Acest lucru i-ar putea destabiliza pe admiratorii tăi. Exprimă-ți întregul potențial prin intermediul unei activități artistice, de exemplu înscriindu-te la un curs de teatru pentru amatori. Va fi ocazia de a primi priviri admirative, care îți vor crea confortul necesar pentru începutul unei relații frumoase.

Pești
Ești printre puținele persoane care au posibilitatea de a trăi o poveste de dragoste la serviciu. Ești un psiholog destul de fin pentru a separa lucrurile. Ține ochii larg deschiși și vezi ce coleg îți place.

Distribuie articolul: