Feeria sărbătorilor de iarnă o simți cu adevărat dacă dăruiești un cadou potrivit… iar reacția celui care îl primește este recompensa cea mai mare. Zâmbetul, bucuria și sclipirea din ochii celui drag sunt incredibile și ne încarcă sufletește. Este minunat să găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să îndeplinești dorințe și visuri, să anticipezi așteptările și să fii suprinzător.

De sărbători – e frumos atât să primești, cât și să oferi!

Fie că ești în căutarea unui cadou prin care să uimești sau vrei un dar pur simbolic – Global Store este locul unde trebuie să vii! Cele două magazine imense de pe strada Miorița 1 și Calea Orheiului 28/1 te așteaptă cu rafturile pline de emoții. Alege cadouri simbolice – pentru colegi, romantice – pentru soție sau iubit, haioase – pentru copii, sau „mai serioase” pentru persoane în vârstă or parteneri de afaceri.

Global Store e sursa ta de inspirație și de shopping!

Sigur vei găsi ceva pentru cei dragi, iar atmosfera de sărbătoare din magazinele Global Store te vor duce direct într-o poveste! Mai mult, ai parte de campanii, promoții, faci un bine și dăruiești iubire în preajma sărbătorilor.

Ce poate fi mai frumos?!

P