La 17 ianuarie, în Republica Moldova a fost organizată etapa LIVE a selecției naționale Eurovision Song Contest – „O melodie pentru Europa”. Din cele 50 de piese selectate pentru această etapă, doar 24 vor participa în semifinale. Interpretul Mevv Fulga s-a retras, între timp, din cursa națională. Una din piesele pe care le veți asculta mai jos, ne va reprezenta țara la Viena, Austria!

Potrivit TRM și esctoday.com, participanții care merg mai departe la selecția națională „O melodie pentru Europa”, sunt:

Carolina Gorun – Sublime

Cezara – Am devenit străini

Dana Markitan – Love me

Diana Brescan – Up and down

Doinita Gherman – Inima fierbinte

Domenico Protino – Let me fly

Doredos – Maricica

Edict – Our star

Eduard Romanyuta – I want your love

Glam Girls – Magia

Irina Kitoroaga – I’m gonna get you

Julia Sandu – Fire

Kitty Brucknell – Remix

Lidia Isac – I can’t breathe (Without you)

Marcel Roșca – Feelings will never leave

Mihaela Andrei – About love

Miss M – Lonely stranger

Raby – Hero

Serj Kuzenkoff – Danu’ năzdrăvanu’

Stela Boţan – Save me

Sunstroke Project & Michael Ra – Day after day

Valeria Pașa – I can change all my life

Vera & Diana Popa – Faith

Vitalie Todiraşcu – Tu singura

Cântărețul Mevv Fulga s-a retras din cursa național Eurovision 2015.

„Puțini din voi știu că am dat o piesă la Eurovision, una pe care o aveam îngeristrată mai din timp. Nu am făcut mare zarvă și am decis într-un final să ne retragem din competiție din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul că participând, am încălca unul din principiile de bază ale proiectului ‪#‎Mevv‬ – interpretarea 100% live, inclusiv a instrumentelor. Am aflat mai târziu că acest lucru nu este posibil în niciun caz. Înțelegem perfect de ce nu e posibil, însă, cum am răspuns și celorlalte invitații de a cânta cu negativ, nu vrem să facem nicio excepție. Multă baftă participanților rămași în concurs!”, transmite pagina Mevv Official.

 

Menționăm că semifinalele „O melodie pentru Europa” vor avea loc pe 24 și 26 februarie. Marea finală a selecției naționale se va desfășura sâmbătă, pe 28 februarie.  

Distribuie articolul: