La aproape 2 luni de când au scris despre nunta celebrului star al clubului FC Barcelona, Lionel Messi, sursele mass-media spaniole tirajează continuu faptul că sportivul va deveni din nou tată. Vestea a răsunat în emisie directă la TV.

Antonela Roccuzzo îi va dărui lui Lionel Messi al treilea copil! Vestea a fost anunțată în direct, în timpul show0ului de televiziune El diario de Mariana, cea care a comunicat-o fiind jurnalista și vedeta TV Noelia Antonelli. Noutatea a fost întâmpinată cu aplauze de către oaspeții și spectatorii aflați, în acel moment, în studio.

#Repost @eltrecetv (@get_repost)
・・・
¡PRIMICIA EXCLUSIVA! Lionel Messi y Antonella Roccuzzo serán padres por tercera vez #lovieneltrece

Posted by Noe Antonelli on 23 August 2017

Informația despre al treilea copil vine la aproape 2 luni distanță după ce Antonela și Lionel și-au jurat dragoste veșnică, jucându-și nunta.

Celebrul fotbalist e îndrăgostit de Antonela de un deceniu, adică de când avea doar 20 de ani. În tot acest răstimp, Antonela i-a dăruit lui messi 2 copii – pe Thiago (născut în 2012) și pe Mateo (născut în 2015).

Feliz cumple mi vida !!!! Te amamos 😘😘😘

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Pentru a sărbători prima sarcină a iubitei, Messi și-a pus mingea sub tricou, după ce a marcat o victorie de 4-0 împotriva Ecuador, pe 2 iunie 2012. Se știe, de asemenea, că a participat la a doua naștere după ce a obținut permisiunea clubului de a rata un antrenament.

Antonela și Lionel au fost miri pe 30 iunie 2017.

Lionel Messi se însoară! Ce le-a cerut fotbalistul celor peste 300 de invitați

Leo Messi, primele imagini din luna de miere. Au ales destinația Ibiza, Spania

Foto: Instagram

Distribuie articolul: