Femeile și bărbații nu vor vorbi niciodată aceeași limbă, dar există diverse metode ajutătoare care să înlesnească comunicarea dintre ei. În loc să vă faceți griji și să vă mirați ce se ascunde în spatele unui “frumos” rostit de ea, citiți următoarele rânduri care vă vor face misiunea mai ușoară. Când femeia rostește așa ceva, se referă de fapt la asta:

“Frumos” – femeile folosesc acest cuvânt atunci când doresc să pună capăt argumentelor părții adverse, deoarece nu mai au chef de discuții contradictorii. Ele oricum cred că au dreptate, găsind continuarea discuției inutilă.

“Dă-mi numai cinci minute” – dacă se îmbracă, așteptați-vă la mai mult de 30 minute.

“Încotro merge relația noastră?” – cu această întrebare, ea va provoacă să îi dezvăluiți planurile de viitor. Ea simte că sentimentele tale devin mai puternice și mai serioase, pe zi ce trece.

“Nimic” – acest cuvânt înseamnă întotdeauna ceva și trebuie să fiți pe fază. Argumente care încep cu “nimic” se termină, de obicei, cu “frumos”.

“Dă-i înainte” – nu e permisiune, ci o provocare. În orice situație auziți așa ceva, așteptați-vă la discuții contradictorii și fiți sigur că există riscul că acestea să degenereze.

“Păi, ok!” – una dintre cele mai periculoase afirmații. Înseamnă că ea se gândește bine, având nevoie de ceva vreme înainte de a decide când și cum trebuie să plătești pentru greșeala ta.

“Un bărbat a flirtat cu mine” – femeia îți demonstrează că e specială și că se bucură și de atenția unui bărbat străin, ceea ce trebuie să te facă să gândești că trebuie s-o prețuiești mai mult, pentru că ai putea s-o pierzi.

“Mă cunoști atât de bine” – înseamnă că ea deja te iubește, dar nu vrea să spună prima acest lucru, așteptând asta de la tine.

Nu-i o problemă, o scot eu la capăt” – încă o afirmație periculoasă. Înseamnă că este puțin supărată, pentru că ți-a repetat ceva de câteva ori, dar, în final, va rezolvă singură acest lucru după ce nu i-ai arătat nici un pic de susținere. Mai târziu, fii sigur că îți va scoate ochii pentru acest lucru.

Sursa: Tialoto.bg

Distribuie articolul: