Dacă până acum nu ați știut, aflați că celebrul actor Johnny Depp are deja o fată mare. Lily-Rose este o domnișoară de 15 ani și una chiar foarte simpatică. Tânăra a pozat recent pentru coperta unei reviste australiene, fapt pentru care a fost lăudată de câteva case celebre de modă.

Lily-Rose Depp este o domnișoară drăguță în vârstă de 15 ani, conștientă de calitățile sale fizice pe care mizează să-și facă o carieră în modeling. În acest sens, adolescenta deja a făcut un pas, pozând pentru revista australiană Oyster.

Oyster este o revistă despre modă, frumusețe, muzică și cultura pop, înființată în Australia în 1994, publicată inițial bi-lunar, apoi din august 2012, publicat bi-anual. Revista are un editorial internațional exclusiv de modă, interviuri, precum și de muzică. Revista susține tinerele talente din întreaga lume și este renumită pentru abordarea tuturor publicațiilor sale într-un stil avangardist. Astfel, Lily s-a regăsit perfect nu doar pe paginile acesteia, dar și pe coperta revistei.

Foto: oystermag.com

Foto: oystermag.com

Fotografiile cu fiica lui Johnny Depp au apărut joi pe site-ul publicației și au demonstrat că adolescentei i se potrivește de minune această profesie. Pentru această ședință foto, Lily a schimbat câteva outfituri și a urmat numaidecât indicațile fotografului.

collageLa sfârșitul acestui shooting, stuff-ul revistei s-a declarat încântat de colaborarea cu adolescenta prin mesajul: „Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, Lily-Rose Depp, se distinge de celelalte adolescente printr-un chip angelic și atrăgător.”collagekLily Rose și fratele său Jack (13 ani), sunt singurii copii ai cuplului Johnny Depp – Vanessa Paradis. Celebrul actor s-a despărțit de Vanessa în 2012, după o relație de 14 ani, iar recent, s-a căsătorit cu actrița, dar fotomodelul Amber Heard la începutul acestui an, celebrându-și nunta pe una din insulele Bahamas – „Little Halls Pond Cay”.

Distribuie articolul: