Cunoscuta prezentatoare de televiziune și bloggeriță de fashion, LILU, a anunțat astăzi că, în curând, va deveni mamă. Lilia Ojovan a declarat despre acest lucru pe blogul său, unde mai spune că este în culmea fericirii, deoarece așteaptă o fetiță. “E greu de redat prin cuvinte emoţiile primului fluturaş din burtă”, declară Lilu, “mişcările ei au fost cel mai relevant exemplu de dragoste. Atunci am realizat pentru prima dată că cea mai mare minune a universului, corpul uman, e de fapt o planetă pentru suflete venite să ne facă lumea mai bună… omuleţi cu aripi de îngeri”. Astfel i-a numit prezentatoarea pe copilași, declarând că trăiește cea mai uimitoare parte din viaţa unei femei.

Contactată de PentruEa, Lilu ne-a declarat că micuța a ales cea mai favorabilă perioadă pentru a veni pe lume: “Micuța se va naște prin august. Nu am planificat deloc acest lucru, însă coincide cu perioada mea de concediu și asta e foarte bine”.


Mă mănâncă mâinile să-i cumpăr ceva

“Nu am luat până una alta nimic pentru bebeluș… deși mă mănâncă mâinile să merg sa iau ceva”, a declarat Lilu. Prezentatoarea ne-a mărturisit că va începe cumpărăturile pentru momentul venirii pe lume al fetiței imediat după un alt eveniment important din familia lor – nunta (18 mai). “Deși unii prieteni de peste hotare, care au aflat mai demult despre sarcină, deja ne trimit cadouri în haine și jucării”, a mai adăugat Lilia.

Mai e puțin până la nunta Liliei cu omul de radio Călin Roșca, iată de ce ne-am interesat despre rochia pe care ea o va purta. “E în process de coasere și va fi ușor specială, dar simplă, ca și mine. Mi-o coase stilista de la “Deșteptarea”, programul pe care îl prezint la Jurnal TV și va fi adaptată burticii mele. Întrebată cât timp intenționează să-i dedice copilului după naștere, Lilu a spus: “Cred ca voi lua o pauză după naștere, însă deocamdată nu pot spune cât de lungă va fi aceasta, probabil în dependență de cum ne vom simți după momentul apariției bebelușei, atât eu cât și ea”. 

Foto: facebook.com/dininima 

Distribuie articolul: