Prezentatoarea “Deşteptării” de la JurnalTV, Lilu, a aflat ieri verdictul final în privinţa sexulului bebeluşului ce-l poartă sub inimă deja de 7 luni. În urma unei ecografii de tip 3D, Lilu a stat faţă în faţă cu fetiţa ei, care cică i-a şi zâmbit. Într-un articol postat azi pe blogul personal, Lilu şi-a mărturisit emoţiile pe care le-a avut în timpul ecografiei: “La niciun film nu mi-a sărit inima din piept aşa cum s-a întîmplat la ecografia asta. Când medicul spunea…acum examinăm creierul/măduva spinării/oasele/ pulsul meu o lua razna şi apoi se liniştea cînd eram anunţată – perfect. Auzind inimioara bătând în tine îţi dai seama că asta e simfonia perfectă.”

Lilu făcuse şi alte ecografii, în care aflase deja sexul copilului, însă prietenii şi rudele au avertizat-o că abia spre finalul sarcinei, poate fi sigură sută la sută.

Lilu este căsătorită de 2 luni cu prezentatorul Călin Roşca, cu care are o relaţie de mai bine de 4 ani. Doar 9 săptămâni îi mai despart pe cei doi de marele eveniment – naşterea fetiţei lor.