Lilu dă startul unei serii de seminarii motivaţionale pentru a vă ajuta să descoperiţi ce putere se ascunde în voi. Îndrăgita jurnalistă vrea să vă arăte că „fericirea nu e mai încolo, în viitorul care tot timpul rămâne viitor, fericirea e la îndemâna oricui, acum”. Când și unde vor avea loc primele evenimente din seria „Fericirea e la îndemâna oricui”.

Prezentatoarea de la Jurnal TV simte că poate deja să le ofere din experiența sa celor care o admiră, femei și bărbați deopotrivă. Astfel că îi invită pe toți la un seminar, mai bine zis la o serie de seminare motivaționale, menite să ne facă să descoperim adevăratele comori ale sufletului nostru. 

„Simt că acum sunt pregătită să împărtăş cu voi şi mai mult. Nu doar ce ajunge dincolo de ecranul televizorului sau a calculatorului, vreau ca să ne vedem în ochi, să ne îmbrăţişăm şi să ne schimbăm împreună. Dau startul unei serii de seminarii motivaţionale pentru a vă ajuta să descoperiţi ce putere se ascunde în voi, să vă arăt că fericirea nu e mai încolo, în viitorul care tot timpul rămâne viitor, fericirea e la îndemâna oricui, acum. Însă nu oricine are sufletul pregătit ca să vadă şi să savureze acest lucru. Încă din vară, se năştea această idee în mine, însă am zis să aştept. Să aştept semne că sunt pregătită şi că trebuie să o fac. Eu încerc să „citesc” mesajele pentru mine venite din evenimentele sorţii. Construiam în gândurile mele, ideile, căutam parteneri şi mă gândeam oare unde să organizez aceste seminarii. Şi iată că la începutul acestui an, lucrurile s-au aranjat astfel încât să mă încerc şi în alt domeniu, să cresc şi să fiu mai bună prin comunicarea cu voi”, a comunicat Lilu pe blogul său personal.

Lilu seminar

Lilia promite celor care vor veni la seminarele sale nu doar un schimb de păreri, ci și o discuție sinceră, de suflet, menită să îi apropie pe cei din fața ecranelor de ea. „Vă promit că vor fi nişte întâlniri de suflet prin care să devenim mai buni, să ne lasăm de obiceiurile ce nu ne aduc niciun folos şi să învăţăm cum să evoluăm pe plan personal. Pentru că vreau ca de la aceste evenimente să plecaţi nu doar cu sufletele împlinite ci şi cu genţile pline, am găsit nişte complici care s-au alăturat aventurii mele şi vă vor oferi premii”, promite jurnalista.

Seminarul care va avea loc sâmbătă, 31 ianuarie, ora 15:00, la Restaurantul Oscar, bul. Ștefan cel Mare, 69, va percepe un cost per bilet. Jurnalista nu se oprește aici și continuă, grație acestui seminar, actele sale de caritate. „Şi cum dar din dar se face rai, o sumă din vânzarea biletelor vor fi donate unei mamei bolnave de cancer, care îşi creşte în durere şi sărăcie cei 3 copiii (despre cazul ei voi scrie în zilele următoare). Totodată, acolo voi colecta produse alimentare, de igienă, haine pentru această familie.”

Biletele le puteţi cumpăra din magazinul Antos – str. Mihai Eminescu 66, lângă Filarmonica Naţională. 

P

Distribuie articolul: