A lăsat schiurile pentru o gură de civilizație ardeleană! Lilu, alături de soțul ei, Călin Roșca și un grup de prieteni, au preferat să descopere anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, orașul lui Iohannis – Sibiul! De acolo și până la „lijanca” mamei au fost doar câțiva km și mult dor.

Lilu la odihna

Lilu„Destinația noastră de iarnă a fost diferită în acest an, am lăsat schiatul și snowboardul pe mai târziu și am ales să ne inspirăm din povestea unui oraș special. Sibiul ne-a cucerit din prima! Am fost cazați într-un hotel chiar în Turnul Sfatului, cu o vedere fantastică, astfel încât citeam pe pervazul geamului, văzând turnurile catedralelor. Am mâncat foarte bine, am ales cu grijă localurile în care să ne tragem sufletul și să gustăm din gastronomia ardeleană. Oamenii de acolo chiar sunt educați și foarte binevoitori”, ne-a povestit Lilia Ojovan, foarte entuziasmată de redescoperirea locurilor dragi ale studenției.  

Turnul

Lilu si Călin Rosca

Despre colindele fiicei sale, Amelie, Lilu povestește cu mare drag: „După ce a revenit, am fugit la țara, pe lejanca mamei. Aici am sărbătorit Crăciunul pe stil vechi… dintr-o companie în altă. Amelie a colindat prima dată, evident că încă nu poate vorbi, dar a primit în dar și colăcei, și bomboane, și bănuți. La anul se va revanșa și va spune: „Colindeț, Colindeț”.”

Amelie Rosca

Foto: Arhivă personală