La începutul acestei săptămâni postul de televiziune Jurnal TV a fost exclus din lista programelor de bază oferite de mai mulți operatori prin cablu. Angajații și telespectatorii postului de televiziune au protestat deja două zile la rând, în fața sediului Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Prezentatoarea Deșteptării, Lilia Ojovan (Lilu) și-a adus la proteste și fetița de numai cinci luni.

“Amelie a fost cea mai mică protestatară în susținerea Jurnal Tv…”, scria jurnalista pe contul său de Facebook luni. Lilu a venit la protestul organizat de colegii săi în fața CCA cu micuța Amelie, care are doar cinci luni. Gestul prezentatoarei amintește de exemplul recent al Elenei Băsescu, parlamentarul european care a mers la serviciu cu fetița de doar câteva luni.

 Lilu si Amelie

Ieri, după ce unul dintre cei mai mari operatori de cablu, SunTV a anunțat reintroducerea postului Jurnal TV pe grila de bază, Lilu a comentat din nou: „Ole, Ole, Victorie pentru Jurnal Tv. Sun Tv s-a speriat:)) probabil că au văzut-o pe cea mică la protest:) Acum putem să tragem puiul de somn de la amiază liniştite”. Ulterior, și ceilalți operatori de cablu au anunțat că voi reintroduce Jurnal TV în lista de bază a pachetelor ce le oferă.

Distribuie articolul: