Lilia Ojovan (Lilu), prezentatoarea TV recent căsătorită cu jurnalistul Călin Roșca, este pe ultima sută de metri de sarcină și așteaptă foarte curând venirea pe lume a primului copil din familie. Pentru acest lucru, tânăra familie a pregătit deja pătuțul, jucăriile și alte detalii indispensabile bebelușului în primele zile de viață.

Lilu a povestit cu multe emoții pe blogul personal cum a fost decorat pătuțul fetiței, oferind tot felul de detalii. “Cu panglicile de la nuntă am decorat unele porţiuni ale patului, am vrut ca energia acelei zile să fie cu ea încă din primele zile. Grădina de pe lateral este pictată de noi. Un cal şi o balenă ce levitează, o pasăre măiastră în zbor şi – singura cu picioarele pe pământ – o zebră, semnate de „noul nume în arta mondială” Călin Roşca, a aspus jurnalista. Am vrut ca hliziturile noastre din timpul creaţiei să o păzească mereu şi să aducă zâmbetul pe buze celor care vor intra în lumea noastră”, a mai adăugat Lilu.

Lilia a mărturisit că cel care se va trezi primul la plânsul bebelușei s-a oferit să fie soțul ei, Călin Roșca, iată de ce pătuțul a fost plasat chiar lângă noptiera lui. Hăinuțele gata spălate își așteaptă “modelul” să fie îmbrăcate, iar ca decor „lângă patul ei se află şi prima bibliotecă. Sunt cărţile pe care le-am primit în loc de flori, la nunta noastră, spune viitoarea mămică. Asta ne-a fost dorinţa şi le mulţumim tututor celor care au umplut geamul cu poveşti şi dicţionare”. Viitorii părinți au recurs la acest decor în speranța că fetița lor va fi deșteaptă foc.

 

PentruEa îi dorește Liliei naștere ușoară, un copilaș sănătos și multe bucurii familiale!