Chiar ieri, prezentatoarea TV Lilia Ojovan își anunța fanii că se mută în „casă” nouă. Nu, nu este vorba de o locuință la propriu, ci de site-ul oficial al jurnalistei, care a căpătat o înfățișare nouă și bucură ochiul și mai mult, după 3 ani de existență a blogului liliaojovan.com. Anume acolo Lilu își va scrie în continuare gândurile și îndemnurile de suflet pe care le împărtășește.

„Fluturi în stomac… De azi sunt aici. În noua mea casă virtuală în care vă aştept cu drag că descoperiţi ce contează cu adevărat pentru mine. De 3 ani, blogul meu micuţ şi firav a crescut, s-a întărit binişor cu peste 1.200.000 de afişări de pagină şi acum avea nevoie de o mică reparaţie, aşa cum e obişnuit moldoveanul să facă atunci când vine vara. L-am decorat mai frumos, l-am umplut cu mai multe lucruri folositoare, am invitat mai mulţi oameni care să împartă cu noi înţelepciunea lor.

Şi evident singură nu mă descurc – echipa familiei noastre a făcut ca şi acest vis al meu să prindă contur. Este rezultatul muncii noastre, nopţilor nedormite, certurilor obosite. Noi încercăm să muncim în viaţă pentru tot ce obţinem, să ne uităm seara în oglindă şi să nu vedem remuşcări şi regrete de ce nu am făcut ce am avut în plan. Începem o altă călătorie… şi  încep acest drum şi cu o mini echipă de fete, o să le cunoaşteţi pe parcurs. Sunt prietenele mele care au vrut să facă o schimbare în viaţa lor şi aici o vor începe prin a scrie şi a spune ce simt. Am încercat să adun în câteva categorii tot ce mă interesează pe mine şi cred că este important şi pentru alţii. Dacă aveţi sugestii şi reclamaţii vă rog să le spuneţi, acceptăm cu deschidere sufletească toate criticile constructive.

Prin articolele scrise de mine şi colegelele mele vom râde, vom plânge, ne vom inspira, ne vom motiva împreună. Voi încerca să nu vă fur din timpul preţios şi pe bune să aveţi selecţia unor articole ce chiar merită citite – care vor lăsa o emoţie, vă vor informa şi vă vor trezi la acţiune. Vă spun bine aţi venit şi la fel cum scriam în urmă cu 3 ani atunci când am scris primul articol pe blog –să fie într-un ceas bun”, comunica Lilu, într-un mesaj publicat ieri pe site.

Pagina web pe care jurnalista își va împărtăși emoțiile și opiniile a căpătat numele LILU.MD și conține mai multe categorii pentru postări: lifestyle, oameni, familie și copii, dezvoltare personală, campanii, recomandări, concursuri și blog. Lilu.md are și un logotip personalizat.

ewf

 

Amintim că primul articol pe care Lilia Ojovan l-a publicat, la 2 februarie 2012, pe blogul său personal, a fost denumit „Prima postare” și conținea următorul text:

„Culmea… nu citesc bloguri,  pe al meu voi fi obligată să îl citesc, să îmi găsesc greșelile … nu doar  cele gramaticale. Am decis să încep a scrie nu pentru că e la modă, nu  voi scrie despre unde merg la masaj, unde în oraș  friptura de iepure e cea mai scumpă,  ci pentru cele/ cei care gândesc ca mine, care Simt și Respectă. Tot ce vreau eu –  e să ajut și să primesc ajutor  pentru că toți o putem face.

Blogul e un fel de copilaș, trebuie să îi fii alături în fiecare zi,

  1. să îl hrănești cu dragoste = să postezi bun, mult și de folos ,
  2. să vezi dacă i-a priit pireul de mere sau nu = daca a plăcut o postare sau nu,
  3. să ghicești ce și unde îl doare = să simți ce trebuie să scrii
  4. să îl crești un om bun  = să se bucure toți  de el
  5. Nu sunt mamă, dar prima repetiție o încep cu un blog personal.

Voi scrie despre haine, despre oameni buni care le poartă. Voi scrie despre tot ce mă (ne) schimbă, adică frumosul ce ni se întîmplă tuturor sub ochi și nici măcar nu îl observăm. Frumosul ce se vede și cel care se simte. Mulți se mulțumesc cu frumusețea la vedere, sunt oameni frumoși, se îmbracă scump și bine, dar uită că asta trece și timpul nu poate fi cumpărat, ce luminează din interior niciun machiaj, niciun brand  nu poate arăta.

Prima postare e mai siropoasă, așa ca toate primele experințe. Să fie într-un ceas bun.”

Distribuie articolul: