Odată cu primirea Sfântului Botez, prezentatoarea Lilia Ojovan și-a scos la lumină fetița, pe care a așteptat-o cu atâtea emoții. Lilu a realizat aceleași poză, îmbrăcată la fel: cu burtă și cu micuța pe burtica ei. Iată ce spune jurnalista despre împlinirea vieții sale.

Într-un articol pe blogul ei, Lilia a declarat despre fetița sa: “E cel mai frumos cadou pe care mi l-a dăruit viaţa şi azi vreau să îl împart cu voi… La 27 de ani împliniţi sunt o femeie împlinită şi nu mă opresc în a mulţumi pentru asta. Cerului, părinţilor, soţului, prietenilor, colegilor sau pur şi simplu trecătorilor din viaţa mea. Tot ce sunt eu acum… sunt ei în mine. E o zi obişnuită. E Azi şi eu trăiesc intes fiecare zi de azi. ”

Fiica lui Lilu

Despre fericirea de a fi mamă, Lilu povestește: “Nu cred în instinctul matern. Eu l-aş numi dragoste de mamă, dragoste pe care o simt din plin acum. Nu am avut nici aşteptări, nici temeri. Trăiesc şi învăţ din fiecare experienţă, pentru că fiecare bebeluş e diferit. Sunt o altă femeie, o femeie ce plânge mai mult… de fericire, ce se bucură sincer de un simplu zîmbet, o femeie ce şi-a dat seama de rostul ei pe această lume.”

Lilu si fetita, Foto: Mariana Etrenco

Emoțiile sincere ale prezentatoare sunt descrise până în cele mai mici detalii. Lilu spune chiar și despre experiența sa de a o alăpta pe Amelie: “Nu vreau să răstorn munţii, să bat recorduri, vreau pur şi simplu să pot fi cît mai mult timp lângă ea. Copiii au nevoie de mama lor alături. Atunci când o alăptez, o îmbrăţişez, mă încolăcesc în jurul ei şi facem un ghemulţ uman, mă acoperă un val de tandreţe infinită. Atunci simt fiecare por al ei, cum respiră, simt cum căldura noastră se cuprinde şi se transformă  în dragoste pură.”

Familia Roșca

Sursa: liliaojovan.com 

Foto: Mariana Etrenko