Acum o lună vă anunțam despre faptul că jurnalista Lilia Ojovan a făcut încă un pas important în viața sa. Împreună cu soțul său, Călin Roșca au devenit nași mari. Și nu oricui, ci fratelui fostei prezentatoare Jurnal TV, Sergiu și a soției acestuia, Doinița.

Ieri, Lilu a făcut public și un scurt filmuleț de la nuntă, acolo unde toată lumea s-a distrat și a avut parte de un eveniment pe potrivă. Prieteni, rude și oameni dragi le-au onorat cu prezența, iar imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase:

„A trecut mai puțin de o lună de când am jucat o nuntă frumoasă. Prima dată nașă mare! Revăd a zecea oară acest filmuleț și mă bucur să văd atâția oameni frumoși și sinceri, prieteni care ne-au fost alături”, a notat proaspăta nașă într-o postare pe pagina de Facebook.

<<< UNIQUE WEDDING >>> SERGIU + DOINITA >>>

Posted by Ming’o on 13 Martie 2017

Și pentru că nunta și cununia religioasă au avut loc la o săptămână distanță, video-ul prezintă imagini de la ambele evenimente. Mirii arată superb, iar atmosfera de iarnă le oferă o gingășie aparte. Așa cum a fost menționat, mireasa a purtat rochia Liliei Ojovan, accesorizată cu un buchet din flori de pădure și o coroniță.

17159327_1847549982199959_8958357806822994704_o

Vezi și: Rochia de mireasă a Liliei Ojovan a fost îmbrăcată încă o dată! Cine este norocoasa (FOTO)

Iată și alte imagini cu tânăra familie Ojovan:

Foto: Ming’o, Facebook.com