Prezentatoarea TV, mama și soția Lili Ojovan simte de la distanță oamenii sinceri, care au nevoie de ajutor. Recent, Lilu prezenta pe blogul său persoanal povestea unei mămici pe nume Ina, care a fost separată de cei patru copii ai săi din cauza unui incendiu care i-a distrus locuința. Micuții au fost luați în grija statului, iar Ina a rămas fără nicio speranță. La sfârșit de martie, însă, Lilu a organizat un nou seminar motivațional, iar majoritatea banilor adunați din vânzarea biletelor au i-au fost dăruiți Inei, care se bucură acum de o locuință îngrijită și călduroasă, acolo unde își poate îmbrățișa copiii în fiecare zi!

 

„O mămică deosebită, ingenioasă și modernă. O jurnalistă iubită și apreciată. O femeie valoroasă. Așa o vedem pe Lilia Ojovan, omul ingeniozității și al creativității, care dorește să împărtășească tot binele ce dăinuiește în inima sa. Cu siguranță vă mai amintiți de clipele frumoase din sâmbăta de 28 martie, în care îndrăgita Lilu ne-a făcut să plângem, să rândem și să medităm asupra vieții. Prin toate acestea, a mobilizat peste 500 de oamenei să contribuie pentru Ina și cei 4 copii ai săi. Incendiul care le-a cuprins locuința le-a umbrit viața ultima perioadă.

Cu ajutorul tuturor celor prezenți la evenimentul organizat de Lilia Ojovan, un nou susținător și prieten a copiilor din programele CCF Moldova, soarele a reapărut în viața familiei!

foto: liliaojovan.com

foto: liliaojovan.com

Astăzi, patru perechi de ochi radiau de fericire alături de soarele lor- MAMA. În Vinerea Paștelui, copiii au fost reuniți acasă, din internate, iar zâmbetul nu le mai cade de pe față. MULȚUMIM din suflet draga Lilu, Multumim mult tuturor ce nu au rămas indiferenți. Avem împreună încă un motiv de bucurie!!!”, scriau ieri, angajații CCF Moldova, pe contul oficial de Facebook al organizației.

Amintim că al doilea seminar motivațioal al Liliei Ojovan a fost intitulat  intitulat „Curajul de a fi tu însuți”- o adevărată lecție despre putere și curaj, după propriul model al Liliei. „Nu trebuie să te dai bătut și nu trebuie să-ți cobori standardele. Dacă mă dădeam bătută și nu mergeam la Facultatea de Jurnalism din Timișoara, nu mai eram astăzi aici. Știam că este greu să crești 3 copii la sat, într-o familie în care tata muncește, dar părinții mi-au oferit toată susținerea lor. Indiferent de starea socială pe care o ai, trebuie să fii un om simplu. Nu este vorba de noroc în viață. Toată înțelepciunea noastră vine din experiențe”, spunea Lilu.

foto: Daniela Tcaciuc

Distribuie articolul: