Romanul „Regina nopții” al cărei autor este Lilia Calancea, a avut un impact major asupra publicului chiar de când a fost lansat. De aceea, autoarea cărții a decis ca în luna decembrie să scoată și cea de-a treia ediție a romanului.

Totuși, scriitoarea se pare că se află într-o dilemă ce ține de alegerea coperții cărții. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Lilia afirmă are de ales între trei variante de copertă, de aceea a decis să întrebe și părerea cititorilor săi, întrucât ei toate îi sunt la fel de dragi.

”Cititorii care au fost la întâlnirea de pe 10 octombrie cunosc deja vestea <3 In decembrie va apare a treia ediție a romanului de dragoste “Regina nopții”.

În ultima vreme, cred că nu a existat nicio lansare, niciun eveniment sau întalnire cu cititorii mei la care să nu fi auzit întrebarea: “Când reapare Regina nopții?” (pe lângă cortegiul de mesaje private (unele hărțuitoare)) pe pagina cărtii, comentarii pe fb și cererea din librării.

Nu ascund ca mi-a adus multe bucurii cartea asta, dar ca om care are meteahna spintecării paiului în patru m-am întrebat în repetate rânduri cum se explică cererea. Până la urmă cartea mi-a dat o lecție. De unele lucruri trebuie doar să te bucuri, fără a le descompune, ca pe o aroma de floare 🙂 Fie.

Acum suntem la etapa elaborării unei noi coperte.
Editura mi-a propus trei variante de copertă, care-mi sunt dragi în aceeași măsură. Nu am luat încă o decizie, dar fiind curioasa din fire, sunt nerăbdătoare să aflu ce copertă seduce ochiul cititorului meu 🙂
Vă rog să alegeți cu un like coperta care vă este dragă.

Detaliu curios. Dintre cei întrebați până acum, bărbații preferă variantele cu mult alb, iar femeile aleg culorile mai sumbre”, a scris autoarea cărții.

Citește și: Lilia Calancea: „Mi-am promis că în ziua în care imi voi vedea lucrarea tiparită, voi bea un pahar de vin roșu!”

Cartea „Regina nopții” prezintă o poveste de dragoste despre un personaj în care moare femeia falsă și se naște cea autentică.

2c

3c

1c