Frumoasă, talentată, stilată, inteligentă și… și lista poate continua. Este vorba despre nimeni alta decât Lili Lozan. Superba brunetă, în calitatea sa de jurnalistă s-a îndeletnicit cu de toate. A făcut presa scrisă, a fost DJ la radio, iar de câţiva ani o vedem și pe micile ecrane sau … mari, în funcție de cum le avem. Gurile rele spun că ar fi o răsfăţată, iar cei care o cunosc, o consideră muncitoare şi responsabilă. Ce părere are Lili Lozan despre sine, aflați chiar de la ea, în interviul de mai jos.

                          Lili Lozan, arhivă personală,

Eu am făcut jurnalism politic  dar în scurt timp am înţeles că divertismentul mă prinde bine. Totuşi, nu este exclus că peste o lună sau peste doi ani să încep a face ştiri.

Nu contează în ce ramură activezi, important este să-ţi faci lucrul bine şi să nu mai fie o a doua persoană atât de bună ca tine.

Sunt o persoană flexibilă şi m-am simţit mereu perfect la locul de muncă pe care l-am avut. Cu timpul, este logic să faci schimbări, pentru că este o evoluţie profesională fireasca.

Niciodată nu pot să stau pe loc. Eu cred că dacă nu încerci să faci de toate – şi presă scrisă, şi TV şi radio, atunci nu te mai numeşti jurnalist. Dacă tu eşti prezentator TV, dar habar n-ai cum se scrie o ştire şi eşti doar un cititor de prompter, atunci activitatea nu îţi este completa din punct de vedere profesional.

În emisiunea mea evit să fiu cititor de prompter, eu îmi fac doar intro-urile şi atât, pentru că o emsiune se construieşte printr-o discuţie cu omul care stai faţă-n faţă.

Lili Lozan are baterii pentru orice. Jurnalismul este ca oricare alt job, îmi oferă tot soiul de senzaţii. Mă oboseşte, mă domină, dar într-un final mă face fericită. Îmi ador munca! Nu pot să înţeleg oamenii care se plâng că job-ul le fură viaţa, că nu reuşesc nimic altceva. Dacă ştii cum să îţi alegi priorităţile şi cum să îţi programezi timpul totul e la maxim.

Eu sunt atât de minuţioasă încât îmi organizez în agendă fiecare minut. Unii râd  că am agendă şi că totul îmi programez, dar asta nu e o fiţă, este o utilitate. Părinţii de mică m-au învăţat că trebuie să-mi programez timpul în aşa fel încât să reuşesc totul la timp. 

Eu sunt o femeie care poate să vină îmbrăcată în blugi sau cu părul prins în coadă, pot să port şi  rochii elegante, nu am un stil bine definit. La tv am o atitudine mai matură pe alocuri, port haine mai elegante. În viaţa de zi cu zi îmi place sa fiu cît mai naturală şi cît mai comod îmbrăcată. Cine mă place bine, cine nu- e dreptul lor să aibă o părere.

                             Lili Lozan, arhivă personală,

Sunt o gospodină sârguincioasă, la mine trebuie să fie totul foarte bine aranjat, eu nu pot să stau liniştită dacă au rămas două căni murdare. Nu pot să mă laud că gătesc excepţional sau că gătitul este pasiunea vieţii mele, dar uneori fac mâncare oamenilor dragi mie. Îmi place să gătesc pentru iubitul meu, el de fiecare dată mă susţine în pornirile mele culinare.

Da, s-ar putea spune că locuiesc cu iubitul meu, dar am casa mea, oricând pot să mă duc acasă.

Nu-mi place shoping-ul, mă duc foarte rar să fac cumpărături, nu mi-e drag să mă îmbrac şi să mă dezbrac, de obicei, pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva la un centru comercial şi atunci să-mi cumpăr ceea ce am nevoie. Nu-mi place să cheltui fără socoteală, pentru că eu ştiu ce înseamnă banul şi ştiu cum el se face. Eu niciodată n-aş da ultimii banii pe pantofi. Eu mereu încerc să am bani în rezervă pentru ziua de mine.

Unii mă consideră alintată, dar ştii de ce? Eu sunt genul de om care spun totul verde în faţă. Dar cred că lumea se leagă mai mult de imaginea mea de la TV şi mulţi cred că mi se dă totul uşor, dar asta este o aberanţă totală pentru că eu muncesc încă din anii de facultate şi nu am devenit peste noapte prezentatoare.

Ştiu foarte bine ce vreau de la viaţă Eu am fost învăţată încă din copilărie să fiu responsabilă de tot ceea ce fac şi că trebuie să muncesc mult ca să obţin ceva. Tata mereu îmi spune: „nimic în viaţa asta nu e gratuit, totul are un preţ”.

                    Lili Lozan, arhivă personală,

1. Când văd un bărbat mă uit la….mâini.
2. Aș cumpăra din sex shop…nimic.
3. Mărimea sânilor contează atunci când…nu îmi pun asemenea
întrebări.
4. Cel mai mult urăsc bărbații care… mint.
5. Deschid ușa frigiderului după miezul nopții ca să iau de
acolo
…apă.
6. Ultima dată am plâns pentru că…. nu mai ţin minte.
7. Cea mai mare greșeală din viața mea a fost…să am prea multă
încredere în oameni.
8. Am acceptat să vin la acest interviu pentru că…sunteţi
profesionişti.

Află aici cine este iubitul Liliei Lozan

Foto: arhivă personală, Vip Magazin, Fashion Vip

Distribuie articolul: