Lili Lozan a anunțat în dimineața acestei zile că astăzi se va difuza ultima emisiune din cadrul proiectului “Live cu Lili Lozan”. Contactată de PentruEA, Lilia ne-a declarat că cel mai probabil va pleca de la Publika TV. Vezi ce a mai spus jurnalista. A lăsat de o jumătate de an radioul, ca să se ocupe mai mult de proiectul său televizat. Astăzi Lili a scris pe Facebook că deseară se va difuza ultima emisiune prezentată de ea la Publika TV: “Dragilor, dimineţile şi serile nu o să le petrecem împreună. Emisiunea, “Live cu Lili Lozan” nu se mai regăseşte în grila PublikaTV. Vă mulțumesc pentru sinceritate, critică şi prezența în viaţa mea profesională! Vă pup… ne vedem la TV – ultima ediție matinală de “Live”, iar mâine seară ultima emisiune. Să ne auzim de bine!”.

Întrebată dacă stoparea emisiunii înseamnă și plecarea ei de la postul TV de știri, Lili ne-a declarat: “Emisiunea ‘Live’ nu o să fie la un alt post de televiziune. Dacă plec sau rămân la Publika nu știu… dar mai mult că o să plec. Cert e că astăzi este pe post ultima emisiune”, a spus prezentatoarea. Lili a refuzat să divulge motivele eventualei sale plecări și nici nu a comentat ceva legat de planurile sale de viitor.

Amintim că Lili Lozan s-a lansat ca animator de radio la postul KissFM, iar într-o perioadă a prezentat în paralel și emisiunea “Live cu Lili Lozan”, difuzată în serile de week-end. Citiți aici un interviu cu Lili Lozan, realizat de PentruEA.

Distribuie articolul: