Clinica de medicină estetică “Sancos” vă propune procedura de “lifting endoscopic pentru frunte şi sprîncene”. Specialiştii de la clinică afirmă că garantul succesului acestei proceduri îl reprezintă următorii factori:

  • abordare individuală;
  • selectarea corectă a metodei;
  • folosirea metodelor sigure de intervenţie;
  • specialiştii înalt calificaţi (chirurgi plastici, anestezişti ş.a.m.d) care activează la “Sancos“.

Intervenţiile sînt efectuate de candidaţi în ştiinţe medicale, medici de cea mai înaltă categorie, chirurgi-plasticieni.

Generalităţi despre liftingul endoscopic al frunţii şi sprîncenelor.

Liftingul endoscopic al pielii frunţii şi sprîncenelor reprezintă o procedură chirurgicală, scopul căreia este netezirea ridurilor orizontale de pe frunte şi acelor verticale din zona deasupra nasului. De asemenea, chirurgia endoscopică permite ridicarea spîncenelor căzute care conferă feţei un aspect obosit şi încrîncenat.
Deseori, la clinica ,,Sancos” o dată cu liftingul frunţii şi a sprîncenelor se execută liftingul întregii feţe.

În timpul intervenţiei este utilizată noua metodă endoscopică, fapt ce permite efectuarea intervenţiei cu minumum de tăieturi, sau altfel spus, intervenţiile în organismul uman sînt limitate la maximum. De obicei, această metodă dă rezultate foarte bune-pacienţii se pot bucura de o piele mai netedă şi uniformă şi vizibil întinerită.

Indicaţii pentru procedurile endoscopice

Pacienţii clinicii noastre sînt:

  • femei şi bărbaţi cu vîrsat cuprinsă între 40 şi 60 de ani. Scopul: de a înlătura semnele vizibile ale îmbătrînirii.
  • Persoane cu vîrstă diferită care suferă de riduri bine conturate.
  • Persoane care doresc să scape pentru totdeauna de asemenea probleme precum cicatricile sau alte semne ale intervenţiilor chirurgicale anterioare.

Planificarea intervenţiei

Chirurgii experimentaţi de la clinica “Sancos” vor descrie amplu procedura în sine, complicaţiile care pot apărea şi interdicţiile. În procesul de pregătire a intervenţiei se discută toate întrebările ce pot apărea. Pentru ca să vă puteţi imagina rezultatele post-operatorii, faceţi următorul experiment: apropiaţi-vă de oglindă şi cu degetele ambelor mîini ridicaţi fruntea şi sprîncenele în sus. Cu ajutorul procedurii endoscopice veţi obţine un rezultat similar. La o consultaţie ulterioară, specialiştii calificaţi vor cerceta faţa (pielea, muşchii şi oasele craniului). Veţi fi întrebaţi despre specificul organismului: presiunea arterială, alergie la anumite preparate, cicatrizarea rănilor etc.

Trebuie să anuntaţi medicul de alte oparaţii cosmetice efectuate anterior.

Cu noi veţi fi mereu frumoase!


Distribuie articolul: