Solista trupei „Cuibul”, Lidia Scarlat a reușit mereu să iasă din tipare prin ceea ce face – noi am dorit să o scoatem din tiparele pieselor trupei, iar imaginația a „zburdat” la propriu. Lidia este și Creative Director „Umbrela Studio”, iată de ce tot ce veți afla despre ea mai jos poate fi atât exemplu, cât și antiexemplu – luați-o cu vreți! Noi am aflat că interpreta adoră prăjiturile cu scorțișoară, călătoriile, desenele animate și zgomotul roz din căști. Detaliile sunt captivante…

Lidia Scarlat-13

Duetul meu de suflet este Timon cu Pumbaa. „Hakuna Matata”!

Între exemplu și antiexemplu aleg… intuiția. Iar atunci când nu ajută, o prăjitură cu scorțișoară.

Lidia Scarlat-19Cel mai fain episod înaintea unui concert este soundcheck-ul. La soundcheck se întâmplă cele mai ciudate lucruri: un câine de la securitate urcă în scenă lângă tine, o mega vedetă din același concert vine să-ți aplaude în sala goală, cânți cu un termos de ceai în mână și cu ciupicii în picioare. Pe lângă toate astea, la soundcheck mai poți… (atenție!) …să auzi roz. Zgomotul roz (pink noise) e un fel de FFFSSSHHHH care-ți verifică semnalul în căști. Foarte drăguț (nu). Un sunet roz cu aromă de căpșuni, îi zicem noi (râde).

 

 

Lidia Scarlat-3Sufletul meu se deschide atunci când „se lasă noaptea peste oraș, toată lumea închide ochii, sufletul deschide ochii și își alege victima”. Victima e, de obicei, prăjitura aia cu scorțișoară.

„Idila asta e așa și-așa” e un vers inspirat din cactuși. Mai exact, din iubirile-cactuși. Iubirile alea ornamentale prăfuite, care cândva au fost „hop ș-așa”, au chiar și înflorit o dată, iar acu’ le ții din speranța că poate-or mai înmuguri vreodată. Иди знай.

Orașul ideal pentru a te îndrăgosti nu există. Cei care-l caută ca pretext pentru a se îndrăgosti de omul de alături, mai bine să călătorească singur. #dacaecrizavisitpulacroatia #tarefrumosoras #pebune

Ne vom topi în clipa în care… vom deveni biscuiți și vom sări de pe o trambulină în lapte cald. Okay, piesa „Ne vom topi” e un pic despre altceva. E despre momentul în care mai rămâne „ceva” din ceea ce simțim pentru o iubire care dispare încet, iar acel „ceva” ne îndulcește și ne topește. Ca niște biscuiți (zâmbește).

Visele elementare sunt un fel de „bare necessities” ale stării noastre de bine (ha! am dat-o din nou pe hit-urile Disney; salut, Baloo din Cartea Junglei!). Există pentru ca să ne fie mai ușor să-i facem fericiți pe cei din jur: să-i aruncăm într-o mașină spre mare, să le luăm bilet la un concert fain, să le trimitem prin taxi dejunul preferat (dragi prieteni care au ajuns până la finele acestui text: pentru mine e ok o livrare matinală de bacon și suc fresh, mersi!).

Ținutele eroinei au fost oferite de Nikita Rinadi

nikita Rinadi

Unicorn Estate Proiect susținut de Unicorn Estate Winery

Foto: Ellene Photography