Data primei semifinale Eurovision Song Contest se apropie cu pași grăbiți, iar campania de promovare a concursului și-a dat startul de mult timp. Mâine, pe 9 aprilie, orașul Amsterdam va găzdui „Eurovision In Concert 2016” - cel mai important eveniment de promovare a concursului muzical. Lidia Isac, reprezentanta țării noastre, a aterizat deja în capitala Regatului Țărilor de Jos.

Cântăreața care ne reprezintă în acest an țara la Eurovision s-a grăbit să anunțe astăzi că și-a luat zborul spre Țările de Jos. Mâine, la Amsterdam, va avea loc un grandios concert de promovare a celui mai important concurs de muzică din Europa.

10422435_1104340576254746_5116214595806274180_n

Reprezentanții țărilor participante au fost invitați la Amsterdam pentru a-și prezenta etala muzicale și a cuceri cât mai mulți admiratori care urmează să voteze pentru ei în semifinale.

Concertul va atrage în Olanda fani din toate colțurile lumii, casele anunțând SOLD OUT (35 EUR/bilet) încă acum câteva zile. Gazdele concertului organizat la Melkweg vor fi nimeni alții decât legendarul comentator ESC Cornald Maas și cântăreața islandeză Hera Bjork, care și-a reprezentat țara la Eurovision în 2010.

Asta însă nu e tot. Reprezentanții țărilor participante vor avea ocazia să viziteze și un grandios spectacol Afterparty, care va dura până pe la 4.00 dimineața.

cats

Să ținem pumnii pentru Lidia Isac! Basarabeanca va interpeta, pe scena din Amsterdam, piesa „Falling Stars”, aleasă învingătoare după selecția națională.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: