Chiar dacă marele său vis de a deveni auzită de milioane de oameni a fost îndeplinit încă anul trecut, atunci când moldoveanca a reprezentat țara la Eurovision, aceasta nu s-a oprit aici. Ieri seara, interpreta a participat la The Voice: la plus belle voix, adică Vocea Franței, acolo unde a demonstrat abilități muzicale demne de laudă.

„Primele cântece pe care le-am interpretat au fost ale lui Edith Piaf. Ulterior, toată lumea îmi spunea „mica Edith Paif”. În Republica Moldova, nu avem emisiuni de acest fel. Este o bună oportunitate să mă fac cunoscută publicului francez. Pentru mine, este interesant să învăț lucruri noi. În țara noastră nu există organizatori de turnee, și nici case de discuri. Toți artiștii mari din Republica Moldova trebuie să meargă în străinătate pentru a semna un contract”, a menționat Lidia Isac.

capture-20170319-083654

Cântăreața a explicat și de ce anume a ales o piesă în limba franceză pentru audițiile pe nevăzute:

„Limba franceză este foarte senzuală. Să cânți în franceză este ca și cum ai face dragoste. O iubesc mult”.

Lidia a interpretat piesa „Ordinaire” de Robert Charlebos, iar până la prima apăsare pe buton nu a fost cale lungă. Juratul în echipa căruia va fi moldoveanca este Florent Pagny. Totuși, aprecierile au venit și din partea altor membri ai juriului:

„Ești mică, dar ai o voce mare”.

„Simt tăria și puterea în tine. Avem nevoie de ea la The Voice”.

Admiră prestațiea Lidiei la The voice: la plus belle voix mai jos:


Foto: Facebook.com, captură video