La show-ul francez de talente „The Voice : La plus belle voix”, Republica Moldova este reprezentată de către Lidia Isac. Reprezentanta țării noastre la Eurovision 2016 a reușit să le dăruiască francezilor și un cover pentru o piesă în limba engleză.


2016:

Repetând experiența de acum un an, de la pregătirile pentru Eurovision Song Contest, Lidia Isac a decis să le dăruiască francezilor versiunea sa pentru piesa cu versuri în limba engleză „I will never forget you”, din repertoriul interpretei suedeze Zara Larsson.

Cei de la tf1.fr, care au difuzat coverul Lidiei, spun că talentul tinerei moldovence nu este unul ordinar. Așadar, Lidia nu stăpânește doar franceză remarcabilă, ci și o engleză de invidiat.

Lidia Isac, prestație spectaculoasă la „The Voice” Franța! „Mi-am dorit ca vocea mea să fie auzită de milioane de spectatori” (VIDEO)

Lidia spune că această înregistrare video a fost făcută după audițile nevăzute de la „The Voice : La plus belle voix”, cam pe la miezul nopții. Admirați și voi această versiune, în care moldoveanca trădează o engleză foarte bună.

Clipul pe care îl veți vedea AICI are peste 5000 de vizualizări pe Facebook.

Foto: captură video

Distribuie articolul: