După o victorie plină de ecouri în finala națională Eurovision Song Contest, Lidia Isac și-a scuturat bine aripile și continuă să se pregătească de evoluția la Stockholm. Mai mult decât atât, Lidia a fost solicitată de către organizatorii ESC România pentru a veni cu un recital în finala competiției din Baia Mare. Lidia și-a onorat invitația și a cântat, ieri seară, pe scena concursului, fiind răsplătită cu băi de aplauze.

Interpreta de 22 de ani a mers la Baia Mare pentru a-și promova piesa care i-a adus victorie la Eurovision: „Falling Stars”. Autorii acesteia sunt un grup internațional de compozitori care au elaborat piesa „A million voices” pentru Polina Gagarina, câștigătoarea locului secund la Eurovision 2015. Tot acești compozitori au scris și „What if” pentru Dina Garipova, care a ocupat locul V în Marea Finală a Eurovision din 2013. Sound-producer-ul piesei este faimosul Ollie Olsen, care a mixat piesa „Euphoria”, pentru Loreen – câștigătoarea Eurovision 2012.

cats

Pe scena din Baia Mare, Lidia Isac a purtat aceeași ținută EHO by Evgheni Hudorojcov, ca și în finala națioanlă ce avea loc la Chișinău: o rochie lungă, strălucitoare și semitransparentă.

Alături, în culise, i-a fost binecunoscutul producător Serghei Orlov. Admiră aici evoluția LIVE a Lidiei Isac în finala națională Eurovision România:

Foto: Captură video